I juni skydes HPE samarbejdet med Nimble i gang med de ”mindre” storage løsninger op til 35.000 IOPS.

ALSO har samarbejdet med Nimble i flere år, og det er med glæde, at vi kan udvide samarbejdet via HPE. Nimble har fået succes med enkle og fleksible storageløsninger, der fokuserer på fordelene ved Flash. Enten som All Flash, eller som kombineret Flash og High Capacity diske.

Nimble så tidligt behovet for at ændre måden at håndtere support, hvis de skulle klare deres vækst. Derfor sender alle systemer meta data til en central Big Data løsning kaldet InfoSight, der kan forudsige fejl hos kunderne. Nimble kontakter kunder, hvor man på forhånd kan se, at problemer vil opstå på baggrund af lignende kunders setup. Nimble systemet analyserer infrastrukturen fra storage til applikation, og fejl forårsaget af manglende best practice - f.eks. i forhold til VMWare - kan afhjælpes via Nimbles analyse. Det gælder også configfejl i switche eller HBA’er.

All Flash 1000 og CS1000 er allerede introduceret med HPE varenumre. Skulle behovet opstå for større løsninger, har vi både 3PAR løsninger fra HPE samt Native Nimble løsninger.

Læs mere om HPE Nimble her

Per Algot er trænet og certificeret i Nimble.

Kontakt Per, når du skal have hjælp til disse løsninger.

Photo of Per Algot
Per Algot Tlf.+45 4355 8892 Email Per.algot@also.com

Hvornår skal du så sælge de forskellige løsninger?

Det giver mening at støtte sig op ad nedenstående positionering, for bedre at forstå, hvornår de forskellige løsninger skal sælges.