HPE MSA Storage

HPE MSA Storage, der leverer mere end sin prisklasse.

HPE MSA-storage er nu på 5. generation og har solgt mere end 500.000 enheder, en succes, der skyldes levering af storage på virksomhedsniveau til priser, som er overkommelige for mindre virksomheder. Det er DEN brancheførende Fibre Channel SAN-platform i de seneste fem år (1). HPE MSA-storage er det rette valg til SMB-kunder, uanset om det er den prismæssigt yderst overkommelige M1050 eller de mere højtydende M2050 eller M2052.

HPE MSA-storage styrker it-ydeevnen og øger produktiviteten.

HPE MSA-storage er hurtig, enkel, pålidelig, fleksibel og til at betale. Det overgår konkurrenterne hvad angår sikkerhed, IOP'er, nem vedligeholdelse og valuta for pengene.

Berømt for sin hurtighed

Når en kundes virksomhed er klar til flash-storage, er MSA klar til at levere det. HPE MSA 2052 leveres med 1,6 TB flash indbygget, hvilket udgør en besparelse på 40 % i forhold til at købe SSD'er som hyldevare.

Dejlig nemt

Automatiseret, databaseret lagerniveaustyring reagerer dynamisk på ændringer i arbejdsbelastningen, så kunderne ikke behøver at gøre det – intet behov for storageadministration. En intuitiv grænseflade gør det nemt og ligetil at administrere HPE MSA-storagesystemer. Ukompliceret installation via en enkel hurtigstartvejledning med ni trin.

Robust og pålidelig

Data-in-place opgradering – på blot 15 minutter kan du opgradere fra M1050 til M2050 eller M2052 ved at tilføje yderligere controller-kort, så læse- og skriveydelsen fordobles. Nedetid er ikke nødvendig. Alle controllere har 8 GB cache, et super-kapacitor- og CompactFlash-kort, som giver dig sikkerhed for, at vigtige data beskyttes, selv under et komplet strømsvigt.

Kraftfuldt produkt

Nu er det tid til at give dine SMB-kunder MSA

Alle virksomheder ønsker at være konkurrencedygtige Hvis du ikke tilbyder kunderne HPE MSA-storage, som er DEN brancheførende Fibre Channel SAN-platform, så holder du dem tilbage. Udøv god forretningspraksis, og lad kunderne opleve ydeevnen i HPE MSA og de fordele, det tilføjer til deres virksomheder – og i sidste ende til din.