Trådløs adgang du altid kan regne med

Aruba trådløse løsninger giver fleksibilitet og høj ydeevne for at imødekomme behovene hos enhver mindre og mellemstor virksomhed. Med indbygget AI-intelligens, placeringstjenester og problemfri spring fra netværk til netværk får medarbejderne en problemfri oplevelse af det trådløse netværk. Med fleksibel og høj trådløs ydeevne opfylder Aruba behovet for de fleste virksomheder og organisationer.


Med CloudWorkers ekspertise i, hvordan de mest krævende løsninger fungerer, kan vi hjælpe dig med at sætte en løsning sammen for dit trådløse netværk, som ikke bare fungerer, men også er nemt at supportere i det daglige.

Med Aruba trådløse løsninger får du:

Kom i gang for under kr. 9.995,-

  • *4 Access Point
  • Poe switch
  • Tilslutning til eksisterende kabling og konfiguration

Hvem er Cloudworkers?

CloudWorker begrebet blev først beskrevet af Venkatesh Rao i 2008 og definerede fremtidens medarbejder som en “Free Agent” der er fri til at arbejde for mange arbejdspladser fra alle steder. I CloudWorkers er vi nok lidt mere traditionelle i vores ansættelsesform, men bestræber på at give vores medarbejdere og kunder de bedste rammer fra skyens mange muligheder. Derfor er vi CloudWorkers.


Vi har igennem en årrække supporteret både mindre, mellemstore og flere store virksomheder med IT løsninger, som har givet øget forretningsværdi og de lavest mulige omkostninger i forhold til den ønskede gevinst. Det gør vi ved at have udvalgt vores leverandører nøje og ved at vælge den rette løsning på det rette tidspunkt.

Kontakt


+45 39 69 29 09
wifi@cloudworkers.dk