FÅ RABATTER NU

Benyt dig af chancen, og gå på opdagelse i vores Garage Sale med de laveste priser på HP-produkter, som du nogen sinde har set. Hvis du er hurtig, nyder du godt af et stort udvalg af gode tilbud. På grund af de ekstremt lave købspriser får du en helt særlig fordel, når du køber HP-produkter, fordi dine kunders salgspris forbliver den samme. Nyd godt af en god ekstra fortjenstmargen!

‘Back to the Roots’! Det er mottoet for vores Garage Sale, for også HP's succeshistorie startede med salg af produkter fra en beskeden lejet garage. Her grundlagde Bill Hewlett og Dave Packard deres forretning, der i dag er en verdensomspændende koncern. Før som nu tilbyder vi produkter af høj kvalitet til ufatteligt lave priser – i dag gør vi det dog fra vores “online garage”.

HVAD ER HP GARAGE SALE?

Lige som HP's grundlæggere Bill Hewlett und Dave Packard tilbyder også vi produkter af høj kvalitet til favorable priser i vores online garage. I Palo Alto i Californien i deres lejede garage, der var en del af Packards lejlighed, grundlagde de to i 1939 deres virksomhed – resten af historien kender vi. Etableringen af denne verdenskoncern skulle blive startskuddet for Silicon Valley, hvor hele verdens it-virksomheder i dag har til huse.

Med vores Garage Sale har vi skabt en billig platform for HP's uovertrufne produkter, som kan give dig en væsentlig større fortjenstmargen. Ved at købe ekstremt billige produkter og videresælge dem til dine kunder til normal pris får du mulighed for en fortjenstmargen af uanede højder. Tilbuddet omfatter en bred vifte af produkter fra HP fra forskellige kategorier, f.eks. printere, notebooks, skærme, retail solutions, diverse valgfrit tilbehør og meget mere. Nu kan du sikre dig en virkelig købsfordel!

SÅDAN FUNGERER DET

Den fremadstormende teknologiske udvikling betyder, at markedet for it-produkter ændrer sig med rivende fart. Det betyder, at mange apparaters livscyklus bliver stadig kortere. For at imødegå, at lagervarer bliver for gamle, og for at omsætte dem, arrangerer vi med jævne mellemrum vores HP Garage Sale med fordelagtige tilbud. En vigtig, men ikke ubetydelig bivirkning er desuden, at vi får ny kapacitet til at lagre nye produkter. Som vores partner kan du støtte os i denne win-win-situation og gå på opdagelse blandt vores utroligt fordelagtige tilbud.