Skabt til kreative designere

En kraftfuld og alsidig løsning til at tage din kreative arbejdsgang fra skitse og koncept til endelig produktion. Den har den ydeevne og præcision du har brug for, til at tackle redigering, farve sortering og retouchering på farten.

Skabt til arkitekter

Det perfekte værktøj til enhver arkitekt, der skal arbejde inden for og uden for kontoret. Få den ydeevne, du har brug for til BIM, og evnen til nemt at redigere og markere blue-prints på byggepladsen.

Skabt til produktdesignere

Din væg-til-væg design workflow-løsning – lav skitse, koncept, model og 3D-design på en og samme enhed. Få utrolig avanceret ydeevne, så du kan arbejde problemfrit med store og komplekse 3D-modeller. Med overgang direkte til fabriksgulv for at lave realtids redigeringer og annoteringer.

8TH GEN INTEL® XEON® PROCESSORER

Takl tunge arbejdsbelastninger med 6-core Intel® Xeon®-processorer. Få stabilitet, dataintegritet og beskyttelse mod potentielle nedbrud med ECC-hukommelse.

NVIDIA® QUADRO® 3D GRAFIK

Rediger dine designs problemfrit og lav multi-layer filer med certificeret NVIDIA® Quadro® P1000-grafik, optimeret til stabilitet og ydeevne med professionelle software apps.

LYNHURTIG STORAGE

Fremskynd din produktivitet og gem filer lokalt med op til 4 TB lokal PCIe NVMe-storage, der er op til 21 gange hurtigere end standard HDD-opbevaring og seks gange hurtigere end SATA SSD.

IR-CAMERA TIL ANSIGTSGENKENDELSE

Log på sikkert på din computer med 720p HD Webcam med infrarød til ansigtsgenkendelse.

HURTIG OPLADNING OG LANG BATTERILIV

Tag dit arbejde med på vejen med op til 16 timer batterilevetid for maksimal produktivitet. Når du har brug for det, kan du genoplade ultra hurtigt (til 50% på bare 30 minutter).

HP'S MEST SIKRE MOBILE WORKSTATION

Beskyt dit arbejde med branchens førende sikkerhedsfunktioner som fingeraftrykslæser, ansigtsgenkendelse og HP Sure View (Option), der aktiverer et privatlivsskærmbillede ved at trykke på en knap.

BANG & OLUFSEN AUDIO

Host virtuelle møder med HP Collaboration Keyboard, bagud vendt 3.de mikrofon og webkamera. Få premium lyd med fire højttalere tilpasset af Bang & Olufsen og en diskret forstærker.

DUAL THUNDERBOLT ™ 3 PORTE

Oplev hurtigere upload og overførselshastigheder med Thunderbolt ™ 3 - hurtigere end USB 3.0 ved 40Gbps.

WINDOWS 10 PRO FOR WORKSTATIONS

Vær produktiv i enhver situation. Windows 10 Pro og avancerede sikkerheds-, samarbejds- og forbindelsesfunktioner fra HP hjælper dig gennem din dag på HP ZBook Studio x360.