HP er kommet med et helt nyt line-up af Entry-level Workstations, pakket med nok kraft til de fleste større opgaver.

HP har løftet sløret for sine seneste Z-serier Workstation, designet og bygget til Entry-level niveauet. Og på trods af deres forholdsvis lave prispunkt, har hver af de fire nye maskiner kraften til at få arbejdet udført på tværs af 3D-applikationer og meget mere.

De nye Workstations kommer i fire forskellige modeller: HP Z2 Mini, Z2 Small Form Factor (SFF), Z2 Tower og EliteDesk 800 Workstation Edition. Selv om de adskiller sig i specifikationer og størrelse, indeholder hver maskine i den opdaterede Z-serie en række sikkerhedstjenester til beskyttelse mod bl.a. malware, har selvhelbredende BIOS, HPs endpoint-sikkerhedskontrol og hardware-baserede sikkerhedsløsninger.

HP Z2 Mini G4 Workstation

Udråbt til "verdens mest kraftfulde mini-arbejdsstation". Z2 Mini G4 modellerne fås med NVIDIAs Quadro P600 og P1000 GPU'er eller AMD Radeon Pro WX4150-grafik. Kernen i maskinen er Intels 6-core Xeon-processor, og den er lille nok til at blive monteret under et skrivebord, bag et display eller i et rack.

HP Z2 G4 SFF Workstation

Med SFF-Workstation har HP formået at pakke 50% mere processorkraft i samme størrelse chassis som den tidligere version med Intel Xeon-processor med seks kerner. HP lægger vægt på fleksibilitet og tilpasning med SFF-modellen, der har fleksible I / O-muligheder med plads til Legacy- eller specialudstyr, fire PCIe-slots og to M.2-lagerpladser. På den grafiske side kan de leveres med flere muligheder lige fra Intels integrerede UHD 630 til NVIDIAs Quadro P1000.

USB-C/Thunderbolt

VGA

RJ-45 LAN

DisplayPort

HDMI Port

HP Z2 G4 Tower Workstation

Med Tower-modellen hævder HP barren voldsomt og giver op til 60% mere strøm til grafikkort i forhold til den foregående generation (Z240) sammen med processorkraft fra Intels nyeste Core- og Xeon-processorer. Chassiset er også 13% mindre end den foregående generation, samtidig med at der leveres 2 stk. M.2-lagringspladser og valgfri selvkrypterende drev. Grafiske muligheder spænder fra Intel UHD 630 op til NVIDIAs Quadro P5000.

HP EliteDesk 800 Workstation Edition

Til sidst har vi EliteDesk 800 Workstation Edition, som primært er beregnet til kraft 2D og 3D design og drafting software, der leveres med SolidWorks og AutoCAD certificeringer. NVIDIA GeForce GTX 1080-grafikken giver tilstrækkelig kraft til VR-udvikling og maskinen kan nemt udvides med yderligere hardwareløsninger efter behov. Endelig kan du vælge mellem flere Intel Core-processorer, der rækker op til Intel Core i7 + 8700K med Intel Optane-hukommelse.