1. tilbage

Det kan være en uoverskuelig jungle at finde rundt i HPs forskellige docking løsninger, så derfor kommer her nogle tommelfingerregler, hovedsagligt til HP Notebooks.

Den optimale docking løsning afhænger af flere forskellige ting, samt kundens behov. Nedenfor finder du en docking guide med vores nyeste docks og hvilke modeller de passer til, med det ene kriterie, at notebook’en skal kunne oplades via docken.

Generelle tips der kan hjælpe dig:

1. Vores mekaniske Ultraslim dock er stadig en fremragende løsning.

 • Den er ideel til eksisterende HP kunder og kan fortsat bruges med næste generation af 6xx G4 og 8xx G5.
 • Mest ukomplicerede docking oplevelse. Den kræver ingen drivere og giver mulighed for at låse maskinen fysisk fast i docken.

2. USB-C docks som f.eks. vores Elite USB-C dock G4 er det nye sort!

 • Vil kunden have en cable-dock løsning og har udstyr der supporterer USB-C med Power delivery, så er Elite USB-C G4 dock en fantastisk løsning.
  Dvs. den fungerer med alt Probook og Elitebook som er introduceret efter sommer 2017. Probook 4xx G5, Elitebook x360, Elitebook 1040 G4 samt hvad der kommer fremadrettet.
 • Fordelagtigt for kunder som arbejder med ”flex desk” indretning af kontoret.

3. Vil kunden have en cable-dock løsning OG har et blandet miljø med ældre HP generationer med USB-C, så er vores Universal USB-C dock med USB-A adapter det bedste bud.

 • Med eller uden USB-A adapter, er den er lidt dyrere end Elite USB-C G4, men giver grafikdata en hjælpende hånd (Display link teknologi), så der er bedre understøttelse af flere skærme og højere opløsning.
 • USB-A adapteren SKAL benyttes til dataoverførsel på ældre udstyr der ikke understøtter strøm via USB-C. Så husk at bestille (2UF95AA) som kommer med splitterkabel, hvis det ønskes at denne type udstyr skal lades op via USB-C Universal dock.

4. Thunderbolt docks er til kunder som arbejder med tunge datamængder (typisk tung grafik og/eller meget netværkstrafik).

 • Den er dyrere end ”almindelige” USB-C docks, men gemmer på mere potentiale.
 • Thunderbolt Dock G2 kommer til maj 2018 og vil understøtte både notebooks og mobile workstations, lige fra 400 serien og op til MWS.
  Der er forskel på det USB-C kabel der skal benyttes til en almindelig notebook og en mobile workstation (MWS). Det hænges sammen med at MWS kræver mere strøm end Thunderbolt standarten kan håndtere og man må derfor lave en leverandørspecifk workaround.

Hvornår kan vi forvente den nye HP Thunderbolt G2 dock?

Thunderbolt G2 dock’en kommer i 4 forskellige varianter:

2UK37AA = HP Thunderbolt G2 med 120w til business notebooks d. 1 juni
3YE87AA = HP Thunderbolt G2 - Conferencing edition (120w) d. 1 juni
3TR87AA = HP Thunderbolt G2 Universal til både notebooks and mobile workstations (230w) d. 1 juli
2UK38AA = HP Thunderbolt G2 med 230w til mobile workstations d. 1 juli

Ekstra tilbehør til Thunderbolt G2:

3AQ21AA = Audio/collaboration modul d. 1 juni
3XB96AA = Universal TBT cable (0.7m) d. 15 juni
3XB94AA = 120w TBT cable (0.7m) d. 15 juni