1. tilbage

HP Z VR Backpack - Verdens mest kraftfulde wearable VR PC!

Produktetannonceringen er en del af HPs strategi om at hjælpe kunderne tage det næste skridt i deres udvikling af professionelle VR-løsninger. Eksempler på applikationer omfatter blandt andet uddannelse af personale, der udfører farlige job, simulering af vanskelige / komplekse opgaver, design og visualisering af infrastruktur og produktkoncept i større skala, virtuelle showrooms og kommercielle løsninger til underholdning.

Ligesom HPs andre Z Workstations bygger dette produkt på deres tre søjler med ”Performance”, ”Innovation” og ”Reliability”, herunder ISV-certificering for de førende programmer i AEC, Product Development, og Media & Entertainment.

Løsningen leveres inklusiv dock, eksternt batteri og oplader til de eksterne batterier, hvilket muliggør design og udvikling af projekter gennem enheden når den er docket (som en mobil arbejdsstation), til undocked tilstand for at køre i VR i mange timer, uden afbrydelse (indbygget hot-swap batteri løsning). Maskinen har et specielt kabel til HTC Vive HMD.HP HTC Vive Business Edition Virtual HMD købes separat. Designet er optimeret til komfort og pålidelighed og vejer (inklusiv 2 ekstra batterier) kun 4,5 kg.

Systemet er konfigureret med:

• Intel® Core™ i7-7820HQ med vPro™

• 16GB eller 32GB DDR4 SODIMM RAM

• NVIDIA® Quadro® P5200 16GB GDDR5 grafikkort

• 256GB, 512GB PCIe SSD eller 1TB HDD

• ISV Certificeret

VIVE™ Business Edition VR System

HP kan nu også tilbyde den førende HMD for avancerede VR-applikationer, HTC Vive Business Edition Virtual Reality Head Mounted Display.

Sælges som separat tilbehør med HP art. Nr. 2NC05AA (FCS 20/8).

Yderligere specifikationer på QuickSpecs og HP Z VR Backpack findes her

Datablad

HP Z VR Backpack G1 Workstation

VIVE™ Business Edition VR System

HP Mars Home Planet

En anden del af lanceringen er HP Mars Home Planet, et projekt i samarbejde med NVIDIA, Technicolor, Fusion, Autodesk, Unreal, Start Forth og VIVE. Målet er at skabe et globalt co-creation samfund, for at finde ideer og skabe betingelser for 1 million mennesker på Mars, visualiseret fx gennem virtual reality. Mere info om HP Mars home planet