Hvem er vi?

Contour Design er markedsleder inden for forskning, udvikling og design af ergonomiske computermus som RollerMouse, Unimouse og Contour Mouse. Contour

Design Inc., der blev grundlagt i 1995 af Steve Wang, har hovedkontor i Windham i New Hampshire, USA, og står for produktudvikling og daglige aktiviteter i Nordamerika.

Siden lanceringen af vores første ergonomiske mus har vi været markedsledende inden for ergonomiske mus. Vores prisbelønnede mus – RollerMouse Red – er resultatet af mange års målrettet forskning, udvikling og design. Vi har gennem årene formået at flytte opfattelsen af ergonomiske mus som et redskab for de få, til et redskab for alle, der ønsker at forebygge skader som følge af arbejdet foran computeren.

Det er således ikke længere udelukkende et spørgsmål om symptombehandling, men ønsket om større overskud og effektivitet i hverdagen, der driver investeringen i ergonomiske mus. Contour Design udvikler således en række ergonomiske mus, og dækker derved de flestes behov for en sund arbejdsstation.

Læs mere her

Forebyg belastningsskader og spændinger med en ergonomisk mus. Selvom du måske endnu ikke har oplevet gener, er RollerMouse med til at forebygge belastningsskader og andre spændinger, der med tiden kan medføre problemer.

En afslappet kropsholdning er nøglen og den får du med RollerMouse. Uanset om du sidder eller står, undgår du at komme ud i forkerte arbejdsstillinger, hvilket ofte er tilfældet med en traditionel computermus.

Unimouse

Unimouse er en revolutionerende vertikal computermus, designet med DIG i fokus. Unimouse er fuldt justerbar med fire friktionsbaserede led, så du kan prøve dig frem, indtil du oplever den ultimative komfort. Skift arbejdsstilling i en håndevending og helt uden afbrydelser, så du bruger forskellige muskler og sener og undgår at holde hånden i de samme statiske stillinger.

Unimouse er perfekt hvis du vil lindre muserelaterede smerter i underarmen. Lige nu tilbyder vi 14 dages gratis prøvetid, så du på egen krop kan opleve fordelene ved Unimouse. Vælg mellem en kablet og en trådløs model. Vær opmærksom på at udlån kun gælder for virksomheder.

Se produkter her

Joy Nielsen

Product Manager, Accessories

joy.nielsen@also.com

Telefon: +45 4355 8888

Direkte: +45 4355 8898