Menu

Produktportfolie

KAMPAGNER

Værktøjer og Partnerprogram

FIND DEN RETTE PDU

FIND DET RETTE REPLACEMENT BATTERI

FIND DEN RETTE UPS

Partner tilmelding

Opnå massere af information på APC partner portalen. Allerede nu er der specielle priser, som du automatisk kan få tilgang til via ALSO shoppen – blot ved at tilmelde dig programmet. I første omgang er der ingen omsætningskrav, så det er bare at tilmelde sig programmet. Senere på året vil der komme mere information, herunder muligheden for at optjene penge til markedsføring.

tilmeld dig her


Om APC

APC har et bredt produktsortiment, lige fra enkle back-up løsninger til fuldskala datacenterinfrastruktur, der sikre at dine kunder ikke risikere uønsket strømafbrydelser, og giver dem dermed mulighed for at effektivisere deres arbejde.


APC Schneider er velpræsenteret i det danske marked og er ledende leverandør i nødstrøm og infrastruktur til kritiske installationer.


Vi har et globalt udviklings- og testcenter i Kolding, som giver os og vores kunder en enestående mulighed for træning og fremvise produktdemoer.


Udover dette, har vi et center for teknisk support placeret i Odense, som gør at det er nemt at få hjælp til spørgsmål omkring produktvalg, konfigurationer og garanti.


Vi er her for dig

Kontakt os via ALSO Danmark - Solutions Presales