Menu

Vælg den rigtige data center løsning hos APC – Høj kvalitet og sikkerhed til lave omkostninger

APC optimerer og udvikler hele tiden deres løsninger, så deres kunders behov kan blive opfyldt bedst muligt. Store som små virksomheder har brug for en løsning uden udfordringer, hvor der ikke sker strømafbrydelser, forstyrrelser på driften, hacker angreb eller at kostbar data mistes.

Se APCs løsninger her

Produktportfolie

UPS

PDU'er

Rack

Datacenter

Kampagner og nyheder

Værktøjer og Partnerprogram

FIND DEN
RETTE PDU

FIND DET RETTE REPLACEMENT BATTERI

FIND DEN
RETTE UPS

DESIGN DIN EGEN EDGE LØSNING

Vidste du at, når du er medlem af APCs partner program, får du adgang til gode værktøjer og andre fordele, som kan hjælpe din forretning med at vækste?


Vil du vide mere?

Se APCs video om deres partner program, eller kontakt dem direkte.

tilmeld dig her

6U WALL MOUNT MICRO DC

Schneider Electric Wall Mount Micro DataCenter er en ny innovative måde at installere server og netværksudstyr.

Lokal Edge konfigurator

Lær, hvord an dine kunder kan burge APCs lokale Edge konfigurator værktøj, som gør det muligt at konfigurere og opbygge Edge computing, konvergerede og hyperkonvergerede muligheder i portalen.

SMART UPS LITHIUM-ION

APC Smart-UPS™ Lithium-ion Short-Depth UPS er op til 65% lettere og har dobbelt så lang leve tid som Lead Acid VRLA batterier.

EcoStruxure Micro Data Center Løsninger

EcoStruxure Micro Data Center from Schneider Electric provides you with simple, reliable, secure digital solutions.

  • 60% faster deployment
  • 50% fewer onsite service visits
  • Resiliency of APC Smart-UPS for Edge Computing sites

Storytelling – Sådan hjalp APC HurtigMad A/S med at løse deres udfordringer

Læs med her, og få historien om Mads fra HurtigMad A/S!


Mads er ansvarlig for IT -driften hos HurtigMad A/S. Her i den seneste tid er hans hverdag blevet lidt mere udfordrende end den plejer.


Digitale løsninger fylder mere og mere også hos HurtigMad A/S. Nu har kunderne også en mulighed for at bestille og betale sine fritter, burgere og cola på en touch skærm inde i butikkerne.


Hurtigt, nemt og enkelt.


Men dette kræver en stabil IT-drift. Ikke så nemt og enkelt for Mads.


HurtigMad A/S har 15 butikker delt i hele landet, inklusiv Bornholm.


Mads har kun to IT-teknikere, der kan supportere disse butikker. Det har vist sig, at være en udfordring. Omkostningerne skal holdes nede, derfor er flere teknikere ikke en mulighed. En burger hos HurtigMad skal jo være fornuftig i prisen.


Men hvad gør man så, når IT driller, når forbindelsen svigter i Frederikshavn, når strømmen går i Svendborg eller når det pludselig lagger for vildt på Langeland? Mads har følt sig magtesløs og haft søvnløse natter - det er ikke godt.


En dag mødte Mads sin ny bedste ven – Viggo.


Viggo arbejder med IT-infrastruktur hos Schneider Electric. Han kender datacenterverdenen som sine egne lommer. Datacenter er et sted, hvor der på ingen måder er plads til strømafbrydelser , driftforstyrelser eller ubudne gæster som piller ved ens kostbare data.


Men det er der heller ikke hos HurtigMad A/S. Mads synes hans IT-drift er ligeså vigtigt.


Det er den også. Derfor skal Mads ikke gå på kompromis. Ved hjælp af Viggo, fik de lavet en plan. Der skulle implementeres en mini datacenter i hver butik. På denne måde sikrer Mads nu driften i de enkelte butikker, fået skabt sig overblik, og kan nu enkelt og nemt følge med i hvad der foregår i Frederikshavn, Svendborg og alle de andre byer – også når han sidder derhjemme fredag aften og ser Vild med Dans.

 


Om APC

APC har et bredt produktsortiment, lige fra enkle back-up løsninger til fuldskala datacenterinfrastruktur, der sikre at dine kunder ikke risikere uønsket strømafbrydelser, og giver dem dermed mulighed for at effektivisere deres arbejde.


APC Schneider er velpræsenteret i det danske marked og er ledende leverandør i nødstrøm og infrastruktur til kritiske installationer.


Vi har et globalt udviklings- og testcenter i Kolding, som giver os og vores kunder en enestående mulighed for træning og fremvise produktdemoer.


Udover dette, har vi et center for teknisk support placeret i Odense, som gør at det er nemt at få hjælp til spørgsmål omkring produktvalg, konfigurationer og garanti.


Vi er her for dig

Kontakt os via ALSO Danmark - Solutions Presales