AMD EPYC™ 7003-serie processorer

Vi opfylder således vores løfte om at præsentere innovative løsninger til de største udfordringer. Med den tredje generation af AMD EPYC™ serverprocessorer introduceres AMD EPYC™ 7763. Det er den mest kraftfulde serverprocessor. AMD EPYC™ 7003-seriens processorer giver øget produktivitet gennem hurtigere programydelse.

Førende arbejdspræstationer

Tilbyder løsninger i skyen, on-premise eller eksternt, i containere eller VM'er. Uanset om det er metal eller HCI, tilbyder AMD EPYC™ 7003-seriens processorer fremragende ydeevne til en lang række standardindustriapplikationer.

Som førende inden for high-performance computing fortsætter AMD med at hæve barren for datacenter computing ved løbende at gennemføre sin køreplan og fremme innovation.

Læs datablad

Hemmeligheden ligger under motorhjelmen

Den nye AMD EPYC™ 7003-serie processorer er bygget på "Zen 3"-kernen og AMD Infinity-arkitekturen. De tilbyder komplette funktionssæt på tværs af produktlinjen med brancheførende I/O, 7nm x86 CPU-teknologi og en integreret on-chip sikkerhedsprocessor. EPYC™ 7003 CPU'er har op til 32 MB L3-cache pr. kerne, 4-6-8 memory channel interleaving, der giver større økonomi og ydeevne i flere DIMM-konfigurationer. De muliggør også ur-synkronisering mellem fabric og hukommelse. Alt dette sikrer hurtigere resultater.

Få max udbytte af styrkerne ved din it-investering

Fra traditionel implementering af applikationer til de nyeste innovationer: Med AMD EPYC™ 7003 Seriens-processorer får du den kapacitet og de systemressourcer, som dine applikationer kræver.

Vi forbedrer hele tiden vores muligheder for softwareoptimering, så applikationer kan drage fordel af alle innovationer i AMD EPYC™-processorer. I januar 2021 var der over 132 VMware®-certificerede platforme, der kører AMD EPYC™. Det brede miljø af åbne værktøjer og biblioteker er en anden grund til, at førende cloud-udbydere vælger AMD. Servere med AMD EPYC™ leverer resultater, når du har brug for det. Så du kan hurtigt tilføje værdi på tværs af virksomheden - uanset hvordan, hvor og hvornår programmerne kører.

Det vigtigste element i vores processorer er dine data

I en kompleks verden har du brug for støtte til at gøre dine arbejdsbelastninger mere sikre - det starter med processer og strækker sig til data. AMD Infinity Guard er en pakke af avancerede sikkerhedsfunktioner, der er indbygget direkte i chipsene. Det skaber en beskyttende mur mod interne og eksterne trusler mod dine data. Angrebsfladerne reduceres ved opstart, kørsel og databehandling. AMD's sikre krypterede virtualiseringsteknologier, som er forstærket af Secure Nested Paging. Det er sådan, AMD muliggør banebrydende fremskridt inden for datasikkerhed, f.eks. fortrolig databehandling.

AMD EPYC™ i tal

AMD EPYC™ er designet til datacentre, der er afhængige af kraftfulde CPU'er og gennemløb. Fra hyperkonvergeret infrastruktur til databaser og Big Data-analyser til højtydende databehandling, har alle arbejdsbelastninger gavn af flere kerner. AMD EPYC™ 7003 Seriens-processorer kan skaleres fra 8 til 64 kerner (eller 16 til 128 tråde pr. socket). Ingen anden x86-serverprocessor opnår denne kernetæthed.

Med AMD EPYC™ 7003 får du en overlegen arbejdsbyrdeydelse og de ressourcer, du har brug for til dine applikationer.

AMD EPYC™ 7002-serie af processorer

AMD EPYC™ 7002 Seriens-processorer fremskynder moderne arbejdsbelastninger i datacentre med førende ydeevne og avancerede sikkerhedsfunktioner og muliggør nem og omkostningseffektiv styring af nye implementeringer

Fremskynde ydelsen i datacenteret

Stort set alt kører bedre på servere med AMD EPYC™. Uanset om det drejer sig om virksomhedsapplikationer, virtualiserede og cloud computing-miljøer, hyperkonvergeret infrastruktur, HPC- eller dataanalyseapplikationer, er der en AMD EPYC™-løsning, der opfylder dine behov.

Fremragende præstationer

AMD EPYC™ 7002-seriens processorer med "Zen 2"-kernen tilbyder optimeret ydeevne pr. watt, en større L3-cache til dataadgang med lav latenstid og branchens førende 8 kanaler med DDR4-3200-hukommelse og op til 128 kanaler med PCIe® 4.0-tilslutning, hvilket reducerer flaskehalse. Dette gør AMD EPYC™-processorer til et overlegent valg til hyperkonvergens, kommerciel HPC og relationelle databaser.

Avancerede sikkerhedsfunktioner med AMD Infinity Guard8

AMD EPYC™-processorer er designet fra bunden med sikkerhed i tankerne. De er modstandsdygtige over for nutidens sofistikerede angreb. AMD Infinity Guard tilbyder en række avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter følsomme data, forhindrer nedetid og reducerer ressourceforbruget.