EPOS

Effektiviser din virksomhed med EPOS. Kommuniker og samarbejd bedre - når som helst og hvor som helst med løsninger, der bygger på de mest avancerede lyd- og samarbejdsteknologier. Alt dette for at skabe kraftfulde, pålidelige og brugervenlige løsninger for alle.

Populære Produkter

Læs Mere

Produktkategorier

Læs Mere

Velkommen til den nyskabende IMPACT 800-serie - en ny standard for kontoroplevelsen!

Brancheførende stemmegenkendelse:

 • Oplev enestående stemmegenkendelse med EPOS BrainAdapt™ teknologi, som tilpasser sig din unikke stemme for krystalklar kommunikation.

Beskyt din hjerne:

 • Aktiv støjdæmpning giver ikke kun en stille arbejdsplads, men beskytter også mod forstyrrelser, så du kan fordybe dig i opgaver uden afbrydelser.

Ny markedstandard:

 • Tag et stort skridt ind i fremtidens kontorkommunikation med IMPACT 800 – den sætter standarden inden for lydkvalitet, komfort og design.

Hold dig komfortabel hele dagen:

 • Designet til langvarig brug, så du oplever enestående komfort selv under de længste arbejdsdage.

Ægte brugervenlighed:

 • Vælg din foretrukne tilslutningsmetode med Bluetooth®, DECT og kabelforbundne alternativer, og oplev en problemfri integration, der gør din arbejdsdag lettere.

Øg produktiviteten i alle miljøer:

 • Avanceret støjdæmpning giver dig fokus uafhængigt af arbejdsmiljøet, øger effektiviteten og klarheden i kommunikationen.

Få en et professionelt indtryk med en krystalklar lyd:

 • Skab et professionelt billede med fejlfri lydkvalitet, perfekt for fleksible kontormiljøer.

Ideelt for fleksible medarbejdere og åbne kontorer:

 • Designet til den moderne medarbejder, der har brug for top lydkvalitet, uanset hvor arbejdsdagen fører dem, hvad enten det er i et åbent kontor, et kundecenter eller hjemmekontor.

Opfylder kravene fra globale UC-partnere:

 • Vores avancerede stemmegenkendelses- og støjdæmpningsteknologier sikrer, at vores produkter lever op til de strenge krav fra globale samarbejdspartnere.

Porteføljen af professionelle hovedtelefoner fortsætter med at vokse:

 • Med IMPACT 800 er du rustet til fremtiden i et marked, der konstant udvider sig og kræver det nyeste inden for teknologi og funktionalitet.

Hvorfor: IMPACT 800-serien repræsenterer næste skridt ind i fremtiden for erhvervshovedtelefoner med fokus på overlegen teknologi, lydkvalitet og komfort.

Hvad: Introduktion af IMPACT 800-serien med EPOS BrainAdapt™ teknologi, som sætter branchestandarden for førsteklasses lydoplevelser med Bluetooth®, DECT og kablede alternativer.

Hvem: Ideel for kontorer og kundecentre, der søger en førsteklasses løsning til det åbne kontor. Lydpræstationen sikre at begge sider af samtalen får en klar og engagerende kommunikation.

Hvor: Globalt relevant - IMPACT 800-serien tager dig ind i fremtiden af kontorkommunikation.

BrainAdapt

EPOS designer lydløsninger bygget på EPOS BrainAdapt™, en gruppe banebrydende teknologier, der arbejder sammen om at forbedre kognitiv ydeevne. Så uanset om du er på kontoret, derhjemme eller et sted midt imellem, giver EPOS BrainAdapt™-teknologi de bedste betingelser for din hjerne.

Rebranding af de eksisterende produkter

Som en del af vores separation fra Sennheiser vil vi i løbet af 2023 rebrande til udelukkende at producere EPOS brandet produkter. Funktion, ydeevne, udseende samt artikelnumre forbliver de samme, dog erstattes EPOS | Sennheiser logoet med EPOS logoet. Grundet rebrandingen har vi valgt at udvalgte produkter sælges til favorable priser. Produkterne nedenfor er et udsnit af produkter der er i scope. For at få det fulde overblik kontakt din ALSO repræsentant.

 • Hvornår sker rebrandingen? - Som partner kan du stadig sælge eksisterende co-brandede EPOS-headset, indtil de er udsolgt fra dit eget lager. Der er ingen tidsbegrænsning på dette fra vores partneres side. For EPOS vil overgangen ske senest den 30. november.
 • Opdateret marketingmateriale er tilgængeligt i EPOS Brandzone.
 • Opdater din webshop/hjemmeside med nyeste materiale via Brandzone

Produkter i scope

Kontakt den lokale ALSO Product Manager for detaljer

kontakt


Udfasningsprodukter og specialtilbud gælder indtil 30.11.2023, eller så længe lager haves

I forbindelse med rebrandingen vil visse produkter blive udfaset, hvilket vil sige at de ikke længere kan bestilles fra EPOS efter 30 november 2023. Indtil denne dato vil vi tilbyde disse udfasningsprodukter til favorable priser.

Kontakt din lokale Product Manager for at finde ud af, hvilke produkter og tilbud der er relevante.

kontakt