1. tilbage

Oplev et nyt produktivitetsniveau med Lenovo og Windows 10 Pro

ALSO-kombination: Lenovo-sikkerhed og -tilslutningsmuligheder med Windows 10 Pro-produktivitet

Måden folk arbejder på, har udviklet sig hurtigt. Og den udvikling har givet en god mulighed for, at stramme op på sikkerheden og omfavne nye og mere samarbejdsorienterede arbejdsprocesser med forbedret effektivitet.

ALSO’s kombination af smarte Lenovo-teknologier og den uovertrufne produktivitet for Windows 10 Pro holder dine kunder på forkant med den nye digitale arbejdsplads.

Øg dit Lenovo-salg yderligere, og tilmeld dig som Lenovo-partner her

Timeld dig nu

Udvalgte Lenovo-produkter

I ALSO's webshop finder du et bredt udvalg af de seneste produkter fra Lenovo. Med forskellige funktioner og prisniveauer er det enkelt, at matche din kunde med det helt rette Lenovo-produkt. ALSO-webshoppen indeholder en bred vifte af de nyeste Lenovo-produkter. Med forskellige udvalgte sæt og prispoint er det nemt at sætte din kunde i forbindelse med det helt rigtige Lenovo-produkt.

ALSO anbefaler Lenovo ThinkBook- og ThinkPad-enheder, der er særligt eftertragtede på grund af deres forbedrede sikkerhed og tilslutningsmuligheder. Kombineret med Windows 10 Pro giver de effektive produktivitetsløsninger.

Se vores bedst sælgende Lenovo-produkter herunder.

... og meget mere. Se hele sortimentet i ALSO-webshoppen, herunder også tilbehør og eksterne enheder.

ALSO Bonus Club

Køb af Lenovo-produkter gennem ALSO-webshoppen giver flere fordele, som medlem af ALSO Bonus Club. ALSO Bonus Club tilbyder partnere mulighed for at samle point ved hvert køb og indløse dem til spændende gaver.

Endnu ikke tilmeldt ALSO Bonus Club? Tilmeld dig, og begynd at indsamle point med det samme.

Tilmeld dig ALSO Bonus Club