1. tilbage

19-09-2019 - Tåstrup

ALSO lancerer nyt kundeloyalitetsprogram i Skandinavien

Nu belønnes loyalitet hos ALSO: Efter måneder med intensiv forberedelse gik den nye ALSO Bonusklub live i Danmark, Sverige og Norge den 1. september 2019. Kunder kan samle bonuspoint ved at købe Bonusklub-promoverede produkter i ALSOs webshop. Disse point kan herefter bruges på mere end 1200 forskellige produkter, der er tilgængelige i ALSO Bonusklub-gavebutikken.

Forhandlere kan se overblikket over Bonusklub-promoverede produkter i ALSOs webshop, herunder også hvor mange bonuspoint de kan optjene på hvert produkt. ”Med det nye loyalitetsprogram vil vi takke vores kunder for deres tillid til at lave forretning med os”, siger Espen Zachariassen fra ALSO. ”Den første feedback, der er modtaget fra vores kunder, har været meget positiv, og antallet af tilmeldinger til bonusklubbenClub vokser hver dag".

Programmet tilbyder ikke kun interessante kampagner, men giver også forhandlere fleksibiliteten til at indløse deres bonuspoint med det samme eller fortsætte med at gemme dem til gaver med større værdi.

Det er let at deltage. Alle ALSO-kunder i de respektive lande kan registrere sig gratis. ”Vi fortsætter med at arbejde på programmet, og tilbyder løbende nye, spændende kampagner for at styrke forholdet med vores forhandlere”, afslutter Espen Zachariassen. ”I de kommende måneder lancerer vi også den nye Bonus Club i andre lande.”

Mere information om Bonusklubben og registrering: Information > ALSO Bonus Club