1. tilbage

29-05-2018 - Tåstrup

ALSO Cloud Marketplace tilføjer Acronis’ forbedrede databeskyttelsesfunktioner

ALSO tilføjer Acronis’ nye og forbedrede backup samt ekstra tjenester på ALSO Cloud Marketplace, som giver kanalpartnere mulighed for at gøre total databeskyttelse og fleksible cloud-tjenester tilgængelige for deres kunder.

ALSO, hvis partnerskab med Acronis går tilbage til 2010, genoptager Acronis’ forbedrede databeskyttelsestjenester, som tilbyder en dybere og mere sofistikeret integration, hvilket resulterer i et nyt niveau af kvalitet og fleksibilitet i tjenester. Acronis Files Cloud giver desktop og mobile brugere et sikkert middel til at få adgang til, synkronisere og dele filer i en brugervenlig, komplet og sikker hosted cloudløsning. Virksomheder, der forsøger at opfylde det hurtigste mulige Recovery Time Objective (RTO), samtidig med at de laver sikre og pragmatiske disaster recovery investeringer, kan nu stole på Acronis Disaster Recovery-as-a-Service direkte fra Cloud Marketplace.

"Vi er glade for at integrere de innovative backup- og cloud-tjenester fra Acronis til Cloud Marketplace. Med funktionerne i Acronis Files Cloud og Acronis DRaaS kan vores forhandlere realisere inkrementelle indtægter og reducere kundeafgang med sikre dataoverførsler, avanceret databeskyttelse og progressive cloud services," siger Leo Wiegel, European Cloud Manager hos ALSO Cloud Oy.

"Acronis er stolt af at være en del af ALSO Cloud markedsplace, som de anser for en nem måde at tilbyde innovative løsninger til virksomheder, der har brug for pålidelige og afprøvede cloudservices. Acronis Files Cloud og Acronis DRaaS er et glimrende supplement til platformens eksisterende udbud," siger Jan-Jaap Jager, Chief Revenue Officer hos Acronis.

Acronis’ forbedrede databeskyttelsesfunktioner er nu tilgængelige på ALSO Cloud Marketplace.

ALSO Holding AG (Emmen / Schweiz) bringer udbydere og købere af IKT-industrien sammen. Virksomheden tilbyder tjenester på alle niveauer indenfor IKT-værdikæden fra en enkelt kilde. Med den europæiske B2B markedsplads samler ALSO alle logistiske tjenester, finansielle tjenesteydelser, leveringsydelser, solution services, digitale tjenester, og it-services sammen i individuelle servicepakker. ALSO’s portefølje indeholder mere end 250.000 artikler fra omkring 525 leverandører. Virksomheden har 4.058 medarbejdere i Europa. I regnskabsåret 2017 (slutter den 31. december), har selskabet genereret en omsætning på 8,9 milliarder euro. Hovedaktionæren ALSO Holding AG er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland. Yderligere oplysninger kan findes på http://www.also.com

Droege Group
Droege Group (grundlagt i 1988) er et uafhængigt familieejet rådgivnings- og investeringsselskab. Virksomheden fungerer som specialist for skræddersyede transformationsprogrammer med formålet at forbedre virksomhedernes værdi. Droege Group kombinerer virksomhedens familiedrevne struktur og kapitalstyrke i en Family-Equity forretningsmodel. Selskabet udfører direkte investeringer med egenkapital i virksomhedernes spin-offs og mellemstore virksomheder i "særlige situationer". Med hovedprincippet "execution - following the rules of art" / "gennemførelse - efter kunstens regler" er gruppen en pioner i eksekutionsorienteret virksomhedsudvikling. Droege Group følger en fokuseret investeringsstrategi baseret på nuværende megatrends (viden, konnektivitet, forebyggelse, demografi, specialisering, fremtidigt arbejde, shopping 4.0). Entusiasme for kvalitet, innovation og hastighed bestemmer virksomhedens handlinger. I de senere år har Droege Group succesfuldt positioneret sig på indenlandske og internationale markeder og opererer i 30 lande. Mere information: http://www.droege-group.com

Acronis
Acronis sætter standarden for hybrid cloud it-databeskyttelse via sin backup, ransomware Active Protection, disaster recovery og sikker filsynkronisering og share solutions. Acronis leverer en nem, hurtig, komplet og overkommelig databeskyttelse af alle filer, applikationer og operativsystemer på tværs af enhver virtuel, fysisk, cloud, mobil og applikation, drevet gennem Acronis AnyData Engine og den adskiller sig med sin image teknologi. Acronis blev grundlagt i 2003 og beskytter dataene fra over 5 millioner forbrugere og 500.000 virksomheder i mere end 150 lande og 20 sprog. Med mere end 100 patenter bliver Acronis produkter konsekvent betegnet som årets bedste produkt og dækker en række funktioner, herunder migration, kloning og replikation. I dag er Acronis-løsninger tilgængelige over hele verden gennem et globalt netværk af serviceudbydere, distributører og cloud-forhandlere. Mere information: http://www.acronis.com

Ansvarsfraskrivelse
Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er baseret på nuværende forudsætninger og prognoser for ALSO-ledelsen. Kendte og ukendte risici, usikkerheder og andre faktorer kan føre til væsentlige forskelle mellem de fremadrettede udsagn, der er fremsat her og den faktiske udvikling, især resultaterne, den finansielle situation og vores koncerns resultater. Koncernen påtager sig intet ansvar for at opdatere disse fremadrettede udsagn eller tilpasse dem til fremtidige begivenheder eller udviklinger.

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Manuela Rost-Hein
+49 211 95412160
also.press@ketchumpleon.com