1. tilbage

21-09-2017 - Tåstrup

ALSO og Awingu udvider deres partnerskab for at tilbyde mobilitetsløsninger på internettet

ALSO og Awingu bygger videre på deres eksisterende partnerskab for at udvide webbaserede mobilitetsløsninger til forhandlerkanaler i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen og Baltikum via ALSO Cloud Marketplace. Med Awingus software, kan ALSOs forhandlere hjælpe deres kunder med at få adgang til firmaets filer og applikationer fra et sikkert online arbejdsområde, på en hvilken som helst enhed – med intet mere end en HTML5-browser.

Awingu bruger den nyeste webteknologi til at mobilisere alle virksomhedsapplikationer, uanset hvor de fysisk eksisterer, uanset om de er i clouden eller lokalt. Den er kompatibel med alle cloud-tjenester og passer perfekt sammen med ALSOs stærke portefølje af avancerede mobilitetsløsninger.

Dagens kontormiljø kombinerer typisk SaaS, Web, Windows Server, Windows Desktop og ældre eksisterende applikationer. Med Awingu – en "Gartner Cool Leverandør i Unified Workspaces 2017" [ed., http://www.gartner.com ] – kan virksomheder køre alle kontorprogrammer på en server ved hjælp af RDP uden behov for omprogrammering, hvilket resulterer i betydelige omkostningsbesparelser.

For mere information besøg www.also.cloud eller www.awingu.com eller kontakt din ALSO kontoadministrator.

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Simon Hertwig
+49 89 80 99 025 25
shertwig@brunswickgroup.com