1. tilbage

27-06-2017 - Tåstrup

ALSO forenkler virksomhedens dokumenthåndtering med Therefore™ Online SMB

I partnerskab med Canon, udvider ALSO sin Cloud Marketplace med Therefore™ Online SMB, en simpel og elegant, cloudbaseret dokumentløsning, der gør det nemt, at opbevare og hente vigtige data og dokumenter. Therefore™ Online, der er nem at implementere og endnu enklere at håndtere, hjælper SMB virksomheder af alle størrelser, på tværs af alle brancher, med at øge produktiviteten og øge sikkerheden, samt tilgængeligheden af deres dokumenter.

Therefore™ er konfigureret og kan bruges med det samme. Det giver virksomhederne mulighed for hurtigt at gemme og hente forretningsvigtige oplysninger med et sikkert, organiseret system. Med hensyn til mobilitetskrav kan dokumenter hentes og redigeres fra hvor som helst med en smartphone, tablet eller pc.

«At bygge bro mellem fysiske produkter og cloud services, er en stærk måde at tilbyde komplette løsninger, der forbedrer kundeoplevelsen. Til dette formål er vi glade for at kunne bekendtgøre udvidelsen af vores partnerskab med Canon til at inkludere Therefore™ på ALSO Cloud Marketplace,» siger Thorlakur Thorgeirsson, Cloud ISV Manager hos ALSO.

«Vores mål er at levere et enkelt og effektivt informationsstyringssystem, der gør det muligt for kunderne bekvemt og sikkert at bruge deres vigtige forretningsoplysninger. Ved at udnytte vores state-of-the-art og cloudbaseret platform, er vi overbeviste om, at vi kan tilbyde en simpel og pålidelig løsning. Vi glæder os til at introducere denne service til et bredere udvalg af kunder gennem vores Canon-samarbejde med ALSO,» siger Michael Lebeda, administrerende direktør for Therefore Corporation.

Therefore™ Online SMB er nu tilgængelig på ALSO Cloud Marketplace.

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com