03-05-2024 - Tåstrup

ALSO udpeger ny CEO: Wolfgang Krainz udnævnt som ny administrerende direktør

Fra den 1. maj 2024 vil han efterfølge Gustavo Möller-Hergt, der fortsætter som bestyrelsesformand for ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

Wolfgang Krainz har været i virksomheden siden 2016, senest som Regional Chief Customer Officer for Østrig og Central- og Østeuropa. I løbet af denne periode har han konsekvent optimeret sine ansvarsområder, drevet væksten af de digitale platforme og succesfuldt integreret opkøb i den eksisterende organisation.

"Over de seneste år har ALSO opbygget et succesrigt økosystem, som vi vil fortsætte med at udvide i fremtiden. For at fremskynde vores bæredygtige, profitable vækst yderligere, vil organisationen fokusere mere på salgsaspekter. Yderligere detaljer vil blive offentliggjort snart," forklarer den nye administrerende direktør.

"I denne meget dynamiske branche har det været en ære at lede en organisation som ALSO, der forudser ændringer og udfordringer og succesfuldt tilpasser sin strategi, samtidig med at det forbliver tro mod sine kerneværdier. Dette skyldes primært talentfulde og engagerede medarbejdere. Med Wolfgang har vi nu valgt en administrerende direktør med stærke salgs- og ledelsesevner fra denne gruppe," siger Möller-Hergt.