20-12-2023 - Tåstrup

ALSO og Egiss i strategisk samarbejde om genbrug af IT

ALSO og Egiss har indgået et strategisk samarbejde, der vil give forhandlere i Skandinavien adgang til en bred vifte af genbrugte professionelle IT-produkter under navnet Refurb®.

Dette partnerskab kombinerer ALSO's omfattende netværk og distributionserfaring med Egiss' ekspertise inden for bæredygtig remarketing af IT. Kunder vil med partnerskabet have adgang til et udvalg af refurbished enheder, der både reducerer elektronisk affald og leverer omkostningseffektive løsninger. Genbrug vinder generelt frem i IT-branchen, hvor refurbishment og genbrug har været et støt stigende produktsegment gennem de sidste 5-7 år. Genbrug er også et af de vigtigste greb i forhold til behovet for at sænke miljøbelastningen fra IT. Det afføder selvsagt store forventninger fra begge parter i samarbejdet.

"Vi er begejstrede for at indgå dette partnerskab med Egiss og udvide vores produktportefølje til også at omfatte certificerede refurbished enheder,". "Dette samarbejde afspejler vores forpligtelse til at styrke vores bæredygtighedsindsats og give vores kunder adgang til gode, miljøvenlige IT-løsninger." ALSO har etableret sig som en nøgleaktør inden for distribuering af IT-produkter på internationalt plan, og virksomhedens fokus på bæredygtighed passer perfekt sammen med Egiss' mission om at fremme genbrug og forlænge levetiden for elektronik. Med adgang til Egiss' sortiment af refurbished enheder vil ALSO styrke sin indsats for at tilbyde mere bæredygtige løsninger til sine kunder.

”Genbrug er et spændende område, som vi har fulgt på sidelinjen gennem de sidste par år”. ”Vi ser derfor frem til nu endelig at kunne etablere os og strategisk udvikle på dette område i samarbejde med Egiss.”

Egiss, der har etableret sig som en global leverandør af IT-services og logistik, ser store muligheder i at udvide sin rækkevidde yderligere gennem dette partnerskab. "Vores mission er at tilbyde lifecycle-løsninger til globale virksomheder og den vej igennem reducere elektronisk affald og fremme en mere bæredygtig tilgang til teknologi," siger Peter Hove, Director Global ITAD Remarket hos Egiss. "En vigtig komponent i det arbejde er at sikre nyt liv til de enheder vi hjemtager. Sammen med ALSO kan vi gøre genbrug endnu mere attraktivt og bidrage til at gøre refurbished teknologi mere tilgængeligt."

Dette samarbejde markerer en vigtig milepæl i retningen mod en mere ansvarlig IT-sektor og understreger begge virksomheders engagement i at bidrage til bæredygtige løsninger af høj kvalitet. Kunder kan forvente at se de første resultater af dette samarbejde inden for de kommende måneder.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Daniel Darvishzadeh, Focus Sales Manager Peripherals, daniel.d@also.com
Peter Hove, Director, Egiss Global ITAD Remarket, peho@egiss.net, Mobil: +45 2262 6442

Om Egiss:
Egiss A/S er et dansk IT-selskab, der leverer globale serviceløsninger indenfor IT-logistik og Lifecycle Management for multinationale virksomheder. Det er Egiss' kerneforretning at forenkle IT-hardware management processer for større virksomheder med en kompleks geografisk organisering. Egiss understøtter virksomheders IT-hardware håndtering fra Indkøb over diverse drift services til Remarketing af det udfasede udstyr. Refurbishment og remarketing sker under navnet Refurb®.