14-12-2023

Succesfuldt opkøb af Commaxx: ALSO styrker sin Cloud-ekspertise yderligere

Efter godkendelse fra relevante myndigheder i Danmark, Sverige og Norge er opkøbet af den værditilførende distributøren Commaxx nu afsluttet.

Som specialist inden for IT-infrastruktur og cybersikkerhed (Citrix) og med sin omfattende erfaring som Cloud Service Provider er virksomheden et perfekt match til ALSOs vækststrategi. I særdeleshed vil dens tekniske ekspertise og løsningskompetence inden for private, offentlige og hybride cloudtjenester supplere teknologiudbyderens nuværende knowhow.

Koncernens udveksling af denne viden og udviklingen af yderligere tilbud i Norden og andre lande vil føre til en udvidelse af porteføljen inden for et af de mest aktuelle og hurtigst voksende områder inden for IT.

Gustavo Möller-Hergt, administrerende direktør i ALSO Holding AG (SIX: ALSN): "Den videre udvikling af kunstig intelligens fører til en kraftig stigning i efterspørgslen efter løsninger inden for særligt cloudtjenester og datacentre. Opkøbet sætter os i en endnu bedre position til at støtte vores SMB-partnere i at imødekomme disse behov. Kombineret med det udvidede økosystem er det en fantastisk mulighed for at øge indtægtsgenereringen af unikke brugere via ALSO Cloud Marketplace."