10-08-2023 - Tåstrup

ALSO og Acronis indgår strategisk partnerskab

Den 1. juli har de to virksomheder sat scenen for en ny type samarbejde med fælles muligheder for betydelig og hurtig vækst.  Med partnerskabet vil ACRONIS og ALSO udnytte deres europæiske position i 22 lande og give kanalen et bedre overblik over markedsmuligheder, erfaringer og fælles ressourcer.

"Forenkling og større robusthed er kernen i markedets efterspørgsel, når det kommer til cybersikkerhed og databeskyttelse," forklarer Denis Cassinerio, Senior Director Global Distribution hos Acronis. "Acronis' løsninger er sammen med ALSOs muligheder med marketplace og tekniske kompetencer bygget til at give relevante fordele til kanalen: øget sikkerhed, omkostningsoptimering og generelt bedre driftsoplevelse. Vores integrerede cyberbeskyttelsesportefølje gør det muligt for partnere i kanalen at tilbyde topmoderne sikkerhedsløsninger. De kan stole på en forenklet tilgang til trusselsidentifikation, beskyttelse, sporing, respons og genopretning fra enhver cybertrussel.

Acronis og ALSO er forpligtet til at levere den bedste praktiske erfaring til kanalen og støtte det tekniske fællesskab for at opnå det maksimale niveau af certificering samt dele knowhow og business cases. Baseret på ALSO Cloud Marketplace vil begge virksomheder hjælpe med at udnytte eksisterende kvalifikationer bedre for at imødekomme de stigende behov på markedet for cyberbeskyttelse. Partnere kan stole på en dybdegående forberedelse af ALSO-ressourcer og en forenklet tilgang til trusselsidentifikation, beskyttelse, sporing, respons og genopretning fra enhver cybersikkerhedshændelse.

Artjoms Krumins, Group Lead CoC Software & Cybersecurity hos ALSO, understreger: "Med vores langsigtede strategi om at udvikle indtjeningen fra hver unik bruger til kanalen, er ALSO Cloud Marketplace den bedste platform for MSP'er, der ønsker at dække alle deres kunders behov. Ved at bruge ALSO Cloud Marketplace som deres cloud-platform og datahub, kan de implementere, administrere og afregne de tilpassede løsninger uden problemer."

Du kan få flere oplysninger om porteføljen ved at kontakte dit lokale ALSO-salgsteam.

Om ALSO:

ALSO Holding AG (Emmen/Schweiz) er en af de førende teknologileverandører til IKT-industrien og er i øjeblikket aktiv i 30 lande i Europa og gennem partnere i ialt 144 lande verden over. Gennem vores webshop og cloud tilbyder vi omkring 120.000 potentielle forhandlere adgang til produkter og tjenester fra mere end 700 producenter i over 1450 produktkategorier. Cloud-udbuddet spænder fra at levere as-a-service-baseret IT til digitale platforme som IoT, AI, virtualisering og cybersikkerhed. Vores eksperter hjælper partnere i kanalen med at udvikle hybride IT-løsninger. I den cirkulære økonomis ånd leverer virksomheden alle tjenester lige fra levering til renovering fra en og samme kilde For yderligere information, besøg venligst: https://also.com .

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com