01-01-2023

Azonprinter og ALSO annoncerer deres partnerskab i Skandinavien for DTF- og DTF UV-printere i desktop-størrelse

Azonprinter, der er en kroatisk producent af digitale printere, er på forkant med den globale udvikling i deres branche og samarbejder med ALSO, der er en europæisk teknologiudbyder, om at levere DTF- og DTF UV-printere i A3-størrelse til Benelux-området.

Azon er kendt for sin kreative tilgang med en individualisering af efterspurgte maskiner og kommer ind på DTF- og DTF UV-domænet med et nyt design. DTF-teknologien fungerer i dag som en perfekt erstatning for DTG, og teknologien har taget fuldstændigt over. DTF UV er en global succeshistorie, der er anvendelig til ujævne overflader, som ikke kan klares med en klassisk UV-printer.

Med det nye partnerskab kan mindre til mellemstore virksomheder også drage nytte af disse teknologier. Det vil åbne nye muligheder for dem; især da DTF-teknologien ikke kræver nogen forbehandling af tøjet, og Azon tilbyder desuden attraktive neonfarver, der er fluorescerende. Desuden er DTF UV vandafvisende, hvilket giver en lang række anvendelsesmuligheder.

"Vores banebrydende teknologi er med til at forme fremtiden for digital printteknologi, og dette partnerskab vil styrke vores position på markedet. Ved at lancere DTF sammen med DTF UV-printere vil slutbrugerne drage fordel af at kunne skabe løsninger, der tidligere ikke var mulige, til deres kunder", udtaler Azonprinters administrerende direktør, M.Sc.El.Eng., Mladen Roško.

Jeroen Branders, ALSO Group, CoC-ansvarlig for grafikker og 3D-print udtaler: "Som markedsførende inden for grafikker og print i storskala er vi meget glade for at kunne have Azon-produktsortimentet som en del af vores portefølje. Vi vil tilføre yderligere merværdi til vores partnere på det grafiske område, men også ti de såkaldt Value Added Resellers. Vores motto 'Transform2Perform' kommer virkelig til sin ret med et partnerskab som dette, der tilbyder vores kunder topmoderne teknologi, som gør det muligt for dem at vækste og skalere deres forretning."


ALSO Holding AG (ALSN.SW) ((Emmen/Schweiz) er en af de førende teknologiudbydere til ICT-branchen og har p.t. aktiviteter i 28 lande i Europa og i 143 lande på verdensplan via PaaS-partnere. ALSO-økosystemet tilbyder omkring 120.000 forhandlere hardware, software og it-tjenester fra mere end 700 leverandører i over 1450 produktkategorier. I den cirkulære økonomis ånd leverer virksomheden alle tjenester lige fra levering til renovering fra en og samme kilde. Supply-delen omfatter transaktionssortimentet af hardware og software. Solutions-delen understøtter kunderne i udviklingen af kundetilpassede IT-løsninger. Abonnementsbaserede cloud-tilbud samt platforme vedrørende cybersikkerhed, virtualisering og AI er i fokus for servicedelen. Droege Group fra Düsseldorf i Tyskland er hovedaktionær. Besøg www.also.com

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Gitte Willemsens
0489 362231
gitte.willemsens@also.com