20-10-2022

ALSO er EMEA distributionspartner for 3D-printere fra Sintratec

Det schweiziske firma Sintratec AG er leverandør af førsteklasses løsninger til selektiv lasersintring (SLS), hvor tredimensionelle objekter produceres lag for lag ved hjælp af laserstråler. Virksomheden tilbyder en komplet løsning fra software til 3D-printere og materialer til efterbehandling; rådgivning og service er også en del af den brugervenlige portefølje.

Sammenlignet med konventionel produktion giver SLS 3D-printprocessen en række fordele: Takket være laserens præcision kan de mest komplekse dele produceres robuste og stødsikre uden behov for støttestrukturer. Fleksible og elastiske genstande kan også udskrives takket være den brede vifte af SLS-materialer. Derudover tillader SLS høj gennemstrømning til en lav pris pr. del.

Anvendelsesområderne er derfor forskellige: Sintratecs 3D-printere kan ikke kun bruges til prototypekonstruktion og forskning, men også til produktion. På grund af det modulære design af SLS-produktionssystemet er hurtig skalering lige så muligt som den perfekte tilpasning til de respektive kundebehov.

Anders Bøje Jepsen, CCO i ALSO A/S: "I betragtning af de igangværende usikkerheder i forsyningskæden fortsætter 3D-print med at få større betydning som en decentraliseret produktionsmulighed. Vi er glade for at integrere Sintratec, en anden 3D-printudbyder, i vores økosystem. Med vores omfattende portefølje på dette område tilbyder vi omfattende og kompetente løsninger til ethvert behov."


KontaktpersonALSO:
Jens Holm
Jens.holm@also.com
Sales Specialist, 3D Print


ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Schweiz) er en af de førende teknologiudbydere til IKT-industrien, i øjeblikket aktiv i 29 europæiske lande og i i alt 144 lande verden over via PaaS-partnere. ALSO-økosystemet omfatter et samlet potentiale på omkring 120.000 forhandlere, som vi tilbyder hardware, software og IT-tjenester fra mere end 700 leverandører i over 1450 produktkategorier. I den cirkulære økonomis ånd leverer virksomheden alle tjenester fra levering til oparbejdning fra en enkelt kilde. Forretningsaktiviteterne omfatter områderne Forsyning, Løsninger og Service. Levering omfatter transaktionssortimentet af hardware og software. Solutions understøtter kunderne i udviklingen af skræddersyede IT-løsninger. Abonnementsbaserede cloud-tilbud samt platforme til cybersikkerhed, virtualisering og AI er kernen i serviceområdet. Hovedaktionæren er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland. For mere information, besøg: https://also.com.