1. tilbage

10-10-2022

ALSO og Iristick Smart Glasses forlænger partnerskab

ALSO annoncerer deres samarbejde med Iristick, en af verdens førende leverandører af assistes reality-løsninger til industriarbejdere i frontlinjen. Virksomhedens wearable-løsninger vil blive leveret til B2B-kunder på tværs af BeNeLux, DACH og Norden.

Med denne aftale udvides ALSOs portefølje af augmented reality-løsninger med fremtidssikrede smart glasses fra Iristick. Smart glasses-teknologiløsninger er stadig i deres indledende faser og opererer på et stadigt voksende marked. Markedet anslås at være omkring $ 3.5 mia. i 2025. Partnerskabet udvider ALSOs portefølje af augmented reality-løsninger, herunder levering af de eneste telefonbundne enheder på markedet.

"Vi vil samarbejde med ALSO i forskellige IoT-events og introducere vores fremtidssikrede teknologi yderligere til potentielle brugere." siger Johan De Geyter, CEO hos Iristick. "Som Iristick har vi et mål om at styrke frontlinjemedarbejdere, transformere og digitalisere processer for at hjælpe virksomheder med at øge effektiviteten, reducere omkostningerne og CO2-aftrykket. Jeg mener, at ALSO er den perfekte partner til at realisere vores ambitiøse vækstmål på det europæiske marked med deres tekniske ekspertise, distributionsnetværk og marketingindsats."

Iristicks smart glasses i industriel kvalitet har live streaming-teknologi, der muliggør "håndfri" fjernhjælp, videokonferencer, vejledning i arbejdsinstruktioner og pick-by-vision. Unikt for Iristick-smart glasses er udnyttelsen af processorkraften på en smartphone, hvilket reducerer implementeringsomkostningerne betydeligt og øger ydeevnen.

"IoT-applikationer vil få mere og mere fart i løbet af de næste år. De kan hjælpe virksomheder med at reducere omkostningerne og samtidig forbedre servicekvaliteten betydeligt. Iristicks smart glasses, som kan bruges på tværs af forskellige sektorer lige fra produktion til sundhedspleje, er et glimrende eksempel på potentialet på dette område "siger Anders Bøje Jepsen, ALSO A/S.

KONTAKT
Jonas Paulsen
jonas.paulsen@also.com


ALSO er en af de førende teknologileverandører i IKT-branchen med 28 aktive lande og i alt 143 lande verden over via PaaS-partnere. ALSOs økosystem består potentielt af ca. 120.000 forhandlere, der tilbyder hardware, software og IT-tjenester fra mere end 700 leverandører i over 1450 produktkategorier. Vi i ALSO ønsker at bidrage til bæredygtig og grøn IT. Derfor tilbyder ALSO alle tjenester fra distribution og levering til renovering fra samme sted. Virksomheden inkluderer Supply, Solutions og Service. Supply indeholder transaktionsområdet for hardware og software. Solutions understøtter kunder i udviklingen af tilpassede it-løsninger. Service fokuserer på abonnementsbaserede cloud-tjenester samt platforme til cyber-sikkerhed og AI-virtualisering.


Om Iristick

Iristick er en førende producent af avancerede smarte briller, der muliggør håndfri kommunikation og informationsdeling i realtid for den skrivebordsløse arbejdsstyrke. Virksomheden tilbyder løsninger af høj kvalitet til fjernsupport, trin-for-trin workflow-vejledning, pick-by-vision og kunstig intelligens for at skabe effektivitet i alle brancher. De prisvindende Iristick-smarte briller er de mest afbalancerede og lette på markedet, og de forbinder problemfrit med både iOS- og Android-smartphones. Iristick smarte briller bruges og testes i øjeblikket af kunder over hele verden på tværs af forskellige brancher. Iristick, der er baseret i Antwerpen (Belgien) og New York (USA), understøtter kunder globalt.

For mere information, besøg Iristick-webstedet, eller følg os på LinkedIn eller på Twitter.