1. tilbage

31-05-2022 - Tåstrup

ALSO Channel Trends+Vision var en stor success!

Vi havde stor tilslutning til dette års Channel Trends+Visions (CTV) event 2022. Dagen startede med en international livestream fra Warsaw, hvor 200 inviterede gæster var fysisk til stede i henhold til ALSOs hygiejne og sikkerhedsforanstaltninger, og eftermiddagen gik med lokale virtuelle præsentationer og paneldebatter.

To særlige highlights fra dagen er live paneldebatten i Warsaw, hvor emnerne X-as-a-Service og bæredygtighed blev diskuteret. XaaS debatten resulterede i en snak på både højt teknisk niveau og med vigtige markedsindsigter. Den internationalt relevante bæredygtighedsdebat tydeliggjorde, hvordan emnet har fået høj relevans i vores branche, og gav konkrete indsigter i, hvordan både forhandlere og slutkunder kan implementere flere bæredygtige initiativer.

For ALSO er CTV et event, hvor vi viser at vi er mere end en distributør. Vi er også en initiativtager, et forum og en sparringspartner. Emnerne dækker de vigtigste tendenser i vores branche, for vores kunder og for vores ansatte. Vi glæder os til at tage diskussionerne videre.

Hvis du ikke deltog til CTV, er det ikke for sent. Du kan stadig registrere dig på www.alsoctv.com , hvor alle præsentationerne vil være tilgængelige frem til 31. maj.