1. tilbage

23-02-2022 - Tåstrup

Ny leverandør hos ALSO - nu udvider vi sortimentet af AV-produkter i porteføljen

ALSO breder og udvider sit udvalg af beslag, indkapslinger, stativer og totems til LFD gennem en ny nordisk samarbejdsaftale med svenskejede Hi-Nd Sweden AB.

Hi-Nd Sweden AB med hovedkontor i Stockholm blev grundlagt i 2017 og er i dag repræsenteret i de nordiske lande. Hi-Nd Sweden er markedsleder i Norden med sine produkter inden for Digital Signage, men udvider nu også sit sortiment med standardbeslag til digitale skærme. Det er en fleksibel, svensk leverandør, der konstant udvikler nye innovative produkter med høj kvalitet og gennemtænkt design.

Tim Jansson, Regional Lead Nordic for Digital Signage & AV Solutions, hos ALSO som har været med til at udvikle samarbejdsaftalen:

”Hi-Nd Sweden har haft en fantastisk succes de seneste år inden for både salg og produktudvikling. De supplerer vores nuværende portefølje på en rigtig god måde, med deres brede udvalg af produkter til digitale skærme, som er helt i front inden for Digital Signage. Med dette samarbejde vil vores kunder have en meget bedre produkttilgængelighed af komplette, kundespecifikke og kvalitative løsninger.”

”For yderligere at styrke vores position i Norden som førende leverandør på Digital Signage-området og for at kunne give flere forhandlere mulighed for at sælge vores produkter, har vi udvidet vores distributionsstrategi ved at indgå en nordisk aftale med ALSO. Vores tilgængelighed er stigende og sammen med udviklingen af flere produkter kan vi nå længere indenfor både AV og Digital Signage. Med ALSOs stærke tilstedeværelse i de nordiske lande vil dette medføre mange fordele for os og vores forhandlere”, siger Henrik Rannelid, CEO for Hi-Nd Sweden AB.

ALSO ser frem til at kunne tilbyde Hi-Nds produkter til vores kunder og har store forventninger til samarbejdet, for sammen at kunne tilbyde kunderne hurtig levering af markedets bredeste udvalg af produkter indenfor Digital Signage.

Hi-Nd Sweden tilbyder højkvalitets, kundespecifikke og smarte produkter til den rigtige pris, hvilket baner vejen for succes,” slutter Tim Jansson.