1. tilbage

29-10-2021 - Tåstrup

ALSO “Overall Distributor of the Year 2021” og “Best Cloud Distributor 2021” i Norden

CONTEXT ChannelWatch undersøgelse:

I CONTEXT ChannelWatch 2021-undersøgelsen blev forhandlere bedt om at vurdere deres distributører på baggrund af kontant skiftende markedsdynamik inden for en række vigtige serviceområder. I Norden og Baltikum blev ALSO kåret som "Overall Distributor of the Year 2021" og "Best Cloud Distributor 2021".

Howard Davies, CONTEXT CEO og medstifter: "Det glæder os at ALSO vinder CONTEXT ChannelWatch “Overall Distributor of the Year” og “Best Cloud Distributor 2021”-prisen. Det er et vidnesbyrd om ALSO’s robusthed i udfordrende tider og deres dedikation til at betjene IT-kanalen. Den tillid ALSO har opbygget hos deres partnere, er afgørende for at udvikle og opretholde en sund IT-kanal, der kan levere ekspertise til forbrugere og virksomheder verden over."

ALSO gik for 10 år siden i gang med transformationen fra distributør til teknologileverandør. Det startede med udviklingen af det proprietære B2B Cloud Marketplace og i dag omfatter porteføljen en række digitale platforme, herunder cybersikkerhed, IoT-løsninger, kunstig intelligens og virtualisering.

Espen Zachariassen, Chief Customer Officer for ALSO i Norden siger: "Jeg er glad for at se, at vi er blevet anerkendt i denne prestigefyldte undersøgelse. Det sætter fokus på ALSO’s stærke økosystem, og det er også et bevis på den succesfulde udvikling af vores cloud-forretning og ALSO Cloud Marketplace.”

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com