1. tilbage

28-06-2021 - Tåstrup

Yderligere sikkerhed for din ALSO webshop-konto

Med multifaktor godkendelse (MFA) tilbyder ALSO vores kunder yderligere sikkerhed og beskyttelse mod svindel og hacking.

Phishing, Ransomware, DoS - cybersikkerhed er en daglig bekymring. En aktiv og fremsynet tilgang til disse trusler bliver mere og mere nødvendig. ALSO har gennem mange måneder tilbudt multifaktor godkendelse, et stærkt sikkerhedsværktøj bestående af minimum 2 faktorer.

Flere og flere kunder værdsætter dette værktøj. Løsningen er ganske simpel. Den består af et tidsbaseret enkeltstående password (TOTP). Det eneste brugeren skal gøre er, at installere en gratis APP, som kan generere tidbegrænsede passwords (e.g. MS Authenticator). Når den primære opsætning er på plads, skal kunden blot indtaste en kode, som konstant gendannes hvert 30. Sekund.

MFA hjælper med at beskytte virksomhedsdata, ved at tillægge et ekstra lag af sikkerhed. Sikkerheden omkring dine informationer øges idet potentielle tyve, vil være nødsaget til at tilegne sig både password og telefon. Dertil kommer, at de fleste mobile enheder i forvejen er beskyttet af en adgangskode eller fingeraftrykslæser, hvilket igen er med til at vanskeliggøre uønsket brug af dine MFA login informationer.

Dette er et lille hurtigt skridt, som betyder et stort skridt frem i forhold til sikkerheden omkring vores kunder.

Sikkerheden omkring vores kunders data er af største vigtighed, og derfor lancerer ALSO en kampagne for at få migreret alle vores net handlende kunder over på MFA. En detaljeret beskrivelse af installationen forefindes på login siden til vores webshop samt via følgende link.

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com