1. tilbage

18-03-2021 - Tåstrup

Channel Trends+Visions 2021: “New2Next” – ALSO præsenterer fremtiden

I år er den vigtigste europæiske messe for IT-sektoren en virtuel oplevelse med et lovende motto: New2Next. Den nye normal, som vi har levet med det sidste års tid, er præget af fjernkommunikation. IT-teknologi yder et væsentligt bidrag til at muliggøre arbejde hjemmefra. Og så meget er sikkert: 'Næste normal' - tiden efter pandemien - vil også være via fjernarbejde. ALSO vil ved CTV 2021 præsentere, hvilke teknologier, platforme og økosystemer, der vil forme denne æra.

Kendte producenter af hardware og software samt tjenesteudbydere præsenterer deres porteføljer for den virtuelle verden den 19. maj. Derudover præsenteres omfattende løsninger inden for Cloud, cybersikkerhed, IoT, virtualisering og kunstig intelligens. Virtuelle, interaktive showrooms, et stort udvalg af præsentationer, webinarer og adskillige netværks- og kommunikationsmuligheder samler IT-industrien i hele 24 europæiske lande.

”Som teknologileverandør, med producenternes ekspertise og forhandlernes kompetence, har ALSO økosystemet til at muliggøre Det Nye og Det Næste Normale. Sammen med alle vores partnere ønsker vi at dele vores erfaringer med den nye virkelighed, ”siger Gustavo Möller-Hergt, administrerende direktør for ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

Tilmelding til den gratis begivenhed er nu mulig på www.alsoctv.com .

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com