1. tilbage

17-03-2021 - Tåstrup

Remote Maintenance Solutions: ALSO udvider porteføljen med oculavis SHARE

Den digitale interaktion mellem maskiner og færdigheder ændrer sig hurtigt og bliver mere og mere kompleks. Derfor er onlineadgang for virksomhedens servicepersonale, som sidder inde med ekspertviden en vigtig del af dagligdagen. ALSO udvider ALSO Cloud Marketplace (ACMP) med en remote supportløsning oculavis SHARE, som kan løse denne udfordring. Med smart devices og augmented reality (AR) leverer oculavis SHARE omfattende viden til enhver lokation i realtid.

I forbindelse med vedligeholdelse bruges oculavis SHARE til at reducere maskiners nedetid, øge fix-raten og øge den overordnede effektivitet af produktionsapparater. Den modulære løsning består af tre elementer:

  • en AR-viewer til 3D-visualisering af maskindele
  • modulet „Workflows“, som gør det muligt for servicepersonale på gulvet at mestre de tekniske udfordringer ved hjælp af interaktive step-by-step instruktioner
  • modulet „Remote Support“ til live ekspertsessioner med tovejs AR-annotationer og integrerede dokumentationsfunktioner.

Teknikerne på gulvet behøver ikke andet end en almindelig smartphone – uafhængigt af operativsystemet - eller smart glasses.

På ACMP tilbydes oculavis SHARE som en skybaseret løsning med omkostningseffektive licenser til dedikerede brugerne såvel som fleksible flydende licenser for skiftende brugere. Denne remote vedligeholdelsesløsning er tilgængelig sammen med RealWear® HMT-1 headset, en robust, hovedmonteret tablet, som sikrer, at hænderne er frie. Appen til smart glasses er blevet optimeret af oculavis-udviklere for at optimere brugen af headsettets kamera med høj opløsning mest muligt, for at optimere den aktive støjreduktion og for at give dem lang batterilevetid.

Med ISO 27001-certificering møder oculavis de højeste IT-sikkerhedsstandarder. Mere end 200 velkendte kunder fra maskinindustrien, bilindustrien, energi- og medicinalindustrien bruger allerede oculavis SHARE til deres fejlfinding og andre tjenester.

Jan Bogdanovich, Senior Vice President Consumptional Business, forklarer: „Muligheden for White label giver vores partnere adgang til at bygge digitale forretningsmodeller baseret på deres virksomheds tilstedeværelse. Med nem onboarding, muligheden for at tilbyde deres egne services og med brugen af ACMP, er dette en hurtig vej til en remote-løsning. Og hvis det ønskes, vil vores lokale salgsteam hos ALSO hjælpe med udrulningen hos slutkunden.“

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com