1. tilbage

11-03-2021 - Tåstrup

ALSO IoT Solution til tracking af aktiver: Langvarig, energibesparende og alsidig i brug

  • Høj GPS-præcision til tracking, geofencing og klarlægning af fremskridt på ruten
  • Effektivt energi setup og konkurrencedygtig pris
  • Ned adgang ind I IoT-forretningen

ALSO introducerer den nye IoT Asset Tracking Solution med høj GPS-præcision til tracking, geofencing og kortlægning af rutehistorikken. Løsningen kombinerer en sporingsenhed med lavt strømforbrug, som sikrer god energieffektivitet med en batterilevetid på op til syv år. Det robuste og vandtætte ydre muliggør brug i alt slags vejr og terræn.

Gennem det pre-installeret simkort transmitterer sporingsenheden alle registrerede bevægelser til ALSO IoT-platformen så alt data altid er tilgængelig for alle brugere. Første års forbrug af internetforbindelsen og platformen er allerede inkluderet i prisen. Geofencing-kapaciteten der oprindeligt var beregnet til at overvåge bevægelsen af ​​værdifulde varer, giver også kunderne værdifuld indsigt i bevægelsesradius. Logistik, landbrug og byggepladser er blot tre mulige anvendelsesområder, hvor den nøjagtige sporing af bevægelige og værdifulde genstande er forretningskritisk.

”Brugeren og hans behov er udgangspunktet i enhver IoT-løsning, som vi udvikler. Aktiv-trackeren er et godt eksempel på dette: slutbrugeren kan anvende enheden omgående, det eneste der kræves, er at kontoen aktiveres inden brug. For forhandlere er løsningen særdeles interessant fordi det ikke kun muliggør et langvarigt kundeforhold, men brugen af platformen skaber også muligheden for integration to andre IoT-enheder; for eksempel trackere til overvågning af CO2-emissioner eller temperatur. Desuden kan nuværende miljøer også integreres i platformen”, understreger Simone Blome-Schwitzki, Senior Vice President Solutions hos ALSO.

Den konkurrencedygtige ALSO Asset Tracker er tilgængelig med øjeblikke effekt: https://www.allthingstalk.com/assettracking

Direkte link to pressemeddelelsen: Link

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com