1. tilbage

17-02-2021 - Tåstrup

Nyt samarbejde med Bose Professional: ALSO Styrker Samarbejdsporteføljen

Næste bølge af “the new normal” vil være endnu mere virtuel, hvilket medfører en stigende efterspørgsel for samarbejdsapplikationer. I 2020 udvidede ALSO sin portefølje på netop dette område, og lancerer nu et nyt stærkt partnerskab med Bose Professional.

Lige siden pandemien brød ud har der været en konstant stigende efterspørgsel for produkter til videokonferencer, særligt med fokus på små og mellemstore lokaler baseret på Microsoft Teams-løsninger. Bose Professional udbyder en række løsninger til netop dette marked, som kan skaleres til forskellige størrelser af lokaler og forskellige former for behov. Bose Videobar™ VB-1 USB all-in-one er Microsoft Teams-certificeret og opretter forbindelse til eksisterende netværksinfrastrukturer, samtidig med at den integreres problemfrit med populære tredjeparts cloud-løsninger, som for eksempel Microsoft Teams, Google Meet, Zoom medvidere. Fjernstyrings- og konfigurationsfunktionerne gør det nemt at implementere og administrere hvor som helst, uanset om virksomheden har én enkelt enhed eller flere tusind enheder installeret rundt omkring i verden.

ALSOs dedikerede AV-team fokuserer på udvikling og implementering af løsninger til remote samarbejde
“Samarbejdsforretningen er en af styrkerne ved ALSO, hvor vi kombinerer software, hardware og prækonfigurationer i vores egne konfigureringscentrer. Vi har en fantastisk portefølje, som imødekommer kravene i tidens remote arbejdskultur og vi er overbeviste om, at kunderne – efter det indledende rush i 2020 – nu vil se efter professionelle virtuelle arbejdsmiljøer af høj kvalitet. Derfor forventer vi allerede fra dags dato en stor efterspørgsel på produkter fra Bose Professional, særligt forventer vi mange forespørgsler på Videobar™ VB-1. Vores team er klar til at skræddersy præcis den løsning som vores forhandlere oplever efterspørgsel på fra deres kunder.” siger Gustavo Möller-Hergt, CEO hos ALSO Holding AG.

”Bose Professional er glade for at indgå i et partnerskab med ALSO. Vores konferenceløsninger har stort fokus på brugervenlighed og Boses kendte, høje lydkvalitet” fortæller Hans Vereecken, Sales Manager, EMEA for Bose Professional. ”I dag arbejder folk fra mange lokationer og med ALSOs netværk vil markedet have de nødvendige løsninger, som sikrer optimale og produktive møder uanset hvor der arbejdes fra.”

Bose Videobar™ VB-1, integreres problemfrit med allerede platforme, tilføjer forbedret video- og lydperformance til populære tredjeparts cloud-løsninger og simplificerer afholdelse af både fysiske og virtuelle møder.

Bestilling er mulig fra i dag.

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com