1. tilbage

14-09-2020 - Tåstrup

ALSO præsenterer nyt digitalt, nordisk event: ALSO Spotlight

ALSO vil den 22. oktober 2020 afholde sin anden virtuelle messe i norden. ALSO Spotlight vil sætte fokus på de største og vigtigste tendenser inden for Cloud og sikkerhed. Messen vil belyse innovative IoT-løsninger, hybride Cloud-produkter, nye forretningsmuligheder med ALSO Cloud Marketplace og fremtidsprognoser inden for branchen.

ALSO Spotlight vil være et yderst interaktivt, digitalt event, som afholdes i Microsoft Teams. Tilmeldte vil både deltage i foredrag, webinarer og paneldiskussioner. ALSO introducerer også et nyt præsentationskoncept ”Beauty Contest”, hvor deltagere på kort tid kan få inspiration og nye indsigter fra en række af vores ISV-producenter.

Gustavo Möller-Hergt, CEO hos ALSO Holding AG (SIX: ALSN): ”Vi er meget begejstrede og spændte på at udrulle ALSO Spotlight i alle ALSO-landene. En af de mest interessante features er, at deltagerne har mulighed for at komme direkte i kontakt med hinanden og vores producenter. Det er her ALSOs økosystem virkelig kommer til live.”

De deltagende producenter spænder bredt fra store globale aktører som Microsoft til lokale ISV’er som Skykick.

Det er gratis at deltage for alle ALSO-partnere, og andre der har en interesse i ICT-branchen. Du kan få en forsmag på ALSO Spotlight her.

Registreringen åbner den 14. september.

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com