1. tilbage

15-07-2020 - Tåstrup

ALSO bringer ny end-to-end 3D printteknologi til markedet

ALSO-partnere kan nu tilbyde deres kunder en end-to-end løsning, der tager 3D print til et nyt niveau, og muliggør udvikling af langt mere end bare prototyper. Dette er takket være HP’s integration af AMT PostPro (Additive Manufacturing Technologies efterbehandlingsløsninger) i deres HP Multi Jet Fusion 3D industriprintere.

Globalt forventes markedet for 3D print at stige fra 16 milliarder dollars i 2020 til 40,8 milliarder dollars i 2024. I denne udvikling er det afgørende at introducere end-to-end løsninger, der løfter mulighederne. Simone Blome-Schwitzki, Senior Vice President hos ALSO Solutions, uddyber: ”Vores mål er at tilbyde vores partnere holistiske 3D print løsninger, der løfter niveauet fra prototypeprint til efterbehandling på industriniveau (PostPro). At kunne færdiggøre produkter med højde for detaljer som struktur, tekstil og farve, er lige så vigtigt, som at kunne printe produktet i sig selv. Et eksempel er produktionen af COVID-19 masker, hvor PostPro3D maskiner blev brugt til at få maskerne klar til markedet.”

Med AMT-teknologien kan ALSO-kunder nu bruge 3D print til industriel produktion – ikke blot til prototyper. ”Vores kunder får en automatisk, omkostningseffektiv og bæredygtig end-to-end løsning, der dækker hele produktionsrejsen, inklusiv overfladebehandling og kvalitetskontrol.” bekræfter Stefan Mannhardt, Europæisk Key Account 3D Printing Manager hos ALSO.

AMT har bragt industriskalerbare produktionsløsninger til markedet siden 2017. AMT-teknologien er udviklet i krydsfeltet mellem materialevidenskab, kemi, hardware ingeniørarbejde, robotics og machine learning. Efterbehandlingsløsningen PostPro inkluderer de-pulverisering og tilbyder derved en skånsom, automatisk rengøringsproces af komponenter. Samtidig muliggør teknologien overfladebehandling, der matcher komponentens præcise struktur og form.

”Vi er begejstrede for partnerskabet med ALSO, da vi vil samarbejde med de bedste i industrien. Vores mål har længe været at tilbyde innovative løsninger til efterbehandling (PostPrp). ALSOs imponerende netværk på tværs af 23 lande, bliver en del af at nå dette mål, og samtidig hjælpe produktionsmulighederne i hele Europa med at vokse og ny nye potentialer.” lyder det fra Joseph Crabtree, CEO hos ATM.

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com