1. Back

29-04-2020 - Tåstrup

International Channel Trends+Visions

ALSOs virtuelle messe var en kæmpe succes

Den 28. april blev der afholdt International Channel Trends+Visions, ALSOs virtuelle messe for IT-branchen. Efter at have fået meget positive respons for den digitale CTV i DACH-regionen, blev den nu rullet ud international. Eventet foregik samtidigt på syv platforme for 20 ALSO-lande. På mindre end fire uger fik teamet bag fat i leverandører, inviterede forhandlere og talte med pressen. Idéen blev mødt med en overvældende respons: Mere end 250 leverandører deltog med en stand, 285 præsentationer blev leveret af leverandører og ALSO-eksperter, og næsten 60 webinarer blev afholdt. Omkring 10.000 deltagere på tværs af alle platformene fik den nyeste information om trends og fokusområder i IT-branchen.

I sin keynote, fortalte Gustavo Möller-Hergt, CEO hos ALSO om de store muligheder, han ser i IT-branchen. „Krisen kan være en mulighed for alle – hvis du har den rigtige partner, som investerer i fremtidens teknologier og platforme, og de rette mennesker.“

Der var stor interesse for løsninger til Modern Workplace og Consumptional Business, præsentationer om cybersecurity, Internet of things og løsninger til hjemmekontor og hjemmestudie.

Gustavo Möller-Hergt: „Vi savner bestemt den direkte kontakt til vores kunder og på baggrund af deres efterspørgsel genåbner vi vores kontorer lidt ad gangen. Men samtidig er vi sikre på, at dette ikke vil være det sidste virtuelle event, vi afholder. Det er en god måde at holde kontakten og forblive tryg på samme tid.“

På grund af den gode respons og de mange forespørgsler, vil de syv platforme med den virtuelle, internationale CTV forblive åbne til d. 3. maj 2020.

Tilmeldingslink: www.alsoctv.com/dk

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Manuela Rost-Hein
+49 151 14040215
manuela.rost-hein@also.com