1. tilbage

20-04-2020 - Tåstrup

TILMELDINGEN TIL ALSOs INTERNALTIONALE VIRTUELLE CTV ER IGANG

Efter den store succes med 2020 Channel Trends+Visions i DACH-regionen, er forberedelserne til ALSOs internationale Channel Trends+Visions (CTV) tirsdag den 28. April 2020, i fuld gang. Der arbejdes på højtryk med at realisere alle de planlagte højdepunkter fra ALSO og dets leverandører via videostreaming.

Højdepunkterne for eventet er blandt andet keynotes fra Gustavo Möller-Hergt, administrerende direktør for ALSO Holding AG og Steve Brazier, administrerende direktør for Canalys, et firma der er blevet verdenskendt for sin forskning indenfor teknologikanaler og smartphones. En lang række præsentationer fra ALSO-medarbejdere og andre eksperter, vil i samspil med live webinarer, stå klar til at tage imod de besøgende.

Emnerne vil rangere bredt med alt fra cybersikkerhed til IoT, hjemmeskole og hjemmekontor samt 3D-print, for blot at nævne nogle få.
Leverandører som Acer, Adobe, HP, HPE, Intel, Jabra, Lenovo, Logitech, Microsoft, Philipps, Samsung og en lang række andre vil deltage, varierende alt efter markedets tilstedeværelse i de forskellige regioner.

“Vi er meget tilfredse med den store interesse og det store antal af tilmeldinger, der er til dette innovative format, og vi ser frem til en informativ og spændende dag“, udtaler Gustave Möller-Hergt, administrerende direktør for ALSO Holding AG.

Forhandlere kan nu registrere sig gratis til den virtuelle CTV 2020 her .

Direkte link til pressemeddelelse .

Kontakt

Kontaktoplysninger for alle medie forespørgsler

Manuela Rost-Hein
+49 151 14040215
manuela.rost-hein@also.com