1. Back

18-03-2020 - Tåstrup

Konsekvenser af Corona: ALSO laver tiltag

Som det blev udmeldt d. 16. marts, tilbyder ALSO sine forhandlere en hurtig og ubureaukratisk støtte. «Tilbuddet er blevet modtaget med stor interesse, og har allerede resulteret i en række diskussioner og tiltag.

Som det blev udmeldt d. 16. marts, tilbyder ALSO sine forhandlere en hurtig og ubureaukratisk støtte. «Tilbuddet er blevet modtaget med stor interesse, og har alleredeI tillæg til hjælp ved kortsigtede likviditetsproblemer, tilbyder ALSO små virksomheder muligheden for kvalitativ og individuel information i forhold til lokale støttetiltag», forklarer Gustavo Möller-Hergt, CEO ALSO Holding. Mange europæiske lande tilbyder nu forskellige typer af statslig støtte for at begrænse påvirkningen af Corona-virus. Tiltagene spænder fra statslige lån eller skattemæssig likviditetsstøtte til kortsigtede og fleksible arbejdsordninger.

Via den centrale e-mailadresse  support4corona@also.com  hjælper ALSO gerne med at sætte forhandlere i kontakt med eksperter, som vil kunne forklare de forskellige muligheder og rådgive om ansøgningsprocesser. Denne informationstjeneste er gratis for forhandlere hos ALSO. Skulle en mere omfattende juridisk rådgivning være nødvendig, kan ALSO anbefale lokale advokater, som derefter vil tage dialogen direkte med forhandleren.

Direkte link til pressemeddelelsen: https://www2.also.com/press/20200318en.pdf resulteret i en række diskussioner og tiltag.