АЛСО е един от водещите доставчици в ИКТ индустрията, като в момента оперира в 28 държави в Европа и общо 143 държави в света като PaaS партньори. Екосистемата на АЛСО обхваща потенциала на около 120000 клиента, на които предлагаме хардуер, софтуер и ИТ услуги от над 700 производители от повече от 1450 продуктови категории. Ние се стремим да допринасяме за устойчиви и зелени информационни технологии. Затова компанията предоставя всички услуги от дистрибуция и снабдяване до обновяване на едно място. Бизнес дейностите обхващат Доставки, Решения и Услуги. Доставките съдържат гамата от трансакции с хардуер и софтуер. Разделът Решения подкрепя клиентите в разработването на персонализирани ИТ решения. Абонаментните облачни предложения, както и платформите за киберсигурност, виртуализация и AI са във фокуса на категорията Услуги.


Supply

Доставки:
Поддържане на складови наличности на ИТ продукти на повече от 700 доставчици, покриващи най-популярните продуктови категории, от преносими компютри до софтуер, от сървъри и сториджи до консумативи. Всички те са на разположение 24/7 чрез отличен онлайн магазин с полезни инструменти, ясни кредитни условия и процеси и много бърза доставка.
Прочетете още


Solutions

Решения:
Нашето разнообразно портфолио от продукти, услуги, платформи и знания ни дава възможност да подкрепяме перфектно нашите партньори в разработването на персонализирани ИТ решения. Непрекъснато създаваме нови цифрови ресурси, вариращи от теми като добавена реалност (AR) до IoT пакети.
Прочетете още


Service

Услуги:
Нашите цифрови платформи обхващат разнообразни облачни услуги. Чрез АЛСО Cloud Marketplace - нашата собствена система, ние подкрепяме партньорите в създаването и разрастването на техния бизнес като услуга (as-a-service). Други платформи обхващат теми като киберсигурност, виртуализация, гейминг и стрийминг или приложения за изкуствен интелект (AI).
Прочетете още