Портал за електронно обучение на Microsoft и ALSO

Порталът на ALSO за електронно обучение е богата на съдържание база от знания, предназначена да помогне на партньорите на ALSO да учат и да повишават уменията си, за да добавят стойност към предлагането на услугите си.


Вход в електронно обучение

Достъп до порталa за електронно обучение на ALSO

Винаги се започва с вход. Порталът е само за партньори на ALSO, а достъпът до него се осъществява чрез парола и потребителско име, генерирани за вход в уеб магазина на ALSO.

Не се изисква допълнителен вход, ако вече сте в уеб магазина. Толкова е лесно.

Все още не сте партньор на ALSO?

Станете партньор в облака и получете достъп до ALSO Webshop:
Регистрирайте се като партньор на ALSO

Вече сте партньор на ALSO? Започнете работа с ALSO Cloud Marketplace:
Регистрирайте се в ACMP

Какво можете да намерите в портала за електронно обучение?

Огромен обем учебно съдържание и материали за подготовка за изпити на едно място. Търсенето е лесно! Няма да се затрудните да намерите най-подходящия курс за Вашето професионално обучение.

Microsoft Learn

Развийте желаните технически умения с безплатната и интерактивна тренировъчна патформа Microsoft Learn.

Съдържанието се фокусира върху повишаване на уменията Ви за популярни продукти на Microsoft като Azure, Microsoft 365, Power Platform, Microsoft Dynamics и много други.

ALSO съдържание

Избрахме най-добрите експерти в областта, които да проведат персонализирани курсове за партньорите на ALSO, за да осигурим подходящо и персонализирано обучение.

Ще намерите ценни материали и курсове, приложими за реални сценарии с Вашите клиенти. Предлагаме курсове по английски, немски, италиански, испански, френски, полски, холандски, шведски и др.

Нашите обучения включват онлайн сесии на живо, водени от лектор,вариращи от едночасови сесии до еднодневни или разширени 5-дневни обучения. Тези курсове осигуряват интерактивно и всеобхватно обучение.

Нашите уебинари при поискване предлагат по-кратки и по-компактни сесии, които могат да се посещават по всяко време, с удобството да се връщате към съдържанието, когато е необходимо.

За безпроблемно и ръководено обучение предлагаме обучителни стъпки, със свързани видеоклипове по запитване, които елиминират необходимостта да търсите други източници. Разгледайте тези разнообразни възможности за обучение, съобразени с различните предпочитания и нужди, в нашата всеобхватна платформа за обучение.

Започнете да развивате бизнеса си с облачните ни услуги.

Вход в електронно обучение