GUSTAVO MÖLLER-HERGT

Член на Съвета на директорите на ALSO Holding AG и председател от 2014 г.

Главен изпълнителен директор на ALSO Group и от 2011 г. член на управлението на групата.

КАРИЕРА

Главен оперативен директор на групата ALSO; преди това главен представител на Droege Group. Главен изпълнителен директор и главен представител и преди това на различни позиции с групата Warsteiner. Член на Надзорния съвет на SIAC в Дуала, Камерун. Председател на надзорния съвет на CASA Isenbeck в Буенос Айрес, Аржентина.

ОБРАЗОВАНИЕ

Дипломиран инженер от Техническия университет, Мюнхен, Германия, и възпитаник на Харвардското бизнес училище, Бостън, САЩ. Докторат от Техническия университет, Берлин, Германия, където изнася лекции по технически мениджмънт.

ДРУГИ ДЕЙНОСТИ

- Член на Консултативния съвет на Deutsche Bank AG, Дюселдорф, Германия, и на настоятелството на Симфоничния оркестър в Бамберг, Бамберг, Германия.

Петър Георгиев Иванов

Генерален Директор работа с партньори в АЛСО България от октомври 2019.

КАРИЕРА

Петър Иванов е основател и управляващ партньор на фирма Солитрон ООД от 1991 г. , която беше придобита през 2019 от ALSO Holding. Oт 02.01.2020 фирмата е вече АЛСО България, През всичките 28 години АЛСО България (бивша Солитрон България) е от първите в ИТ бранша в страната, а през 2018 отново зае лидерската позиция на най-голям дистрибутор по приходи и най-ефективна фирма в ИТ бранша.

ОБРАЗОВАНИЕ

Петър Иванов е завършил специалност „Математика” във Факултет „Математика и Механика” на СУ „Климент Охридски” и специализира „Функционален Анализ”. По време на следването си (1986 – 1988) Петър Иванов е програмист в ЛАСО – Лаборатория за автоматизирани системи в образованието.

ДРУГИ ДЕЙНОСТИ

Член на УС на БАИТ в периодите 2001-2003 и 2011-2013 г. Председател е на УС на БАИТ от 2013 до 2015.

Като Генерален директор работа с партньори в АЛСО България, Петър Иванов е член на БАИТ Американска търговска камара, Германска Търговска камара.

Ралица Николoва Килиан

Генерален Директор работа с партньори в АЛСО България от октомври 2019.

КАРИЕРА

Ралица Килиан започва кариерата си като специалист по локални мрежи в Прософт и стига до член на борда на директорите и управител на фирми от групата Компютър продъктс ( придобита от Солитрон ), Про Линк.

При продажбата на Про линк, един от първите интернет провайдери, от Прософт на СпектърНет преминава в СпектърНет като търговски и маркетинг директор .

Участва в проекта за придобиране на HomeLan и по късно на Орбител, за формиране и развитие на цялата структура на СпектърНет, като иновативен оператор, предлагащ за първи път в Европа услуги базирани на PON (pasive optic network) технологии. През 2010 година компанията е продадена на Мтел.

От 2011 до октомври 2019 година Ралица Килиан е Генерален Директор на Солитрон България

ОБРАЗОВАНИЕ

Ралица Килиан е дипломиран електро инженер от Техническия университет, София, България, и през годините се е усъвършенствала с различни мениджърски обучения и програми в областта на финансите и мениджмънта.

ДРУГИ ДЕЙНОСТИ

Като Генерален директор работа с партньори в АЛСО България, Ралица Килиан е член на БАИТ,

Американска търговска камара, Германска Търговска камара .