Издигнете облачния си бизнес на следващото ниво

След като се присъедините към партньорската мрежа на Microsoft и се регистрирате в партньорската програма за доставчици на облачни решения, можете да получите достъп до широк спектър от ексклузивни ресурси и услуги на Microsoft и ALSO – всички те са предназначени да ускорят вашия облачен бизнес.

Обучение и сертифициране

Достъп до изчерпателна колекция от опции за обучение и сертифициране както на ALSO, така и на Microsoft, а също и до новата платформа за електронно обучение на ALSO, които са предназначени да задълбочат техническите Ви познания.

Възможности за съвместна продажба

Научете се да създавате печеливша, ориентирана към резултатите стратегия за продажба, увеличете обхвата си и разширете бизнеса си.

Стимули

Открийте финансови и програмни стимули, предназначени да Ви помогнат да разширите своите решения и бизнеса си.

Права за вътрешно използване

Получете ценни права за вътрешно използване за редица продукти на Microsoft.

Услуги за предлагане на пазара

Достъп до широк спектър от услуги и решения за предлагане на пазара от ALSO и Microsoft, които могат да Ви помогнат да си създадете повече потенциални клиенти и да ускорите разширяването на бизнеса си.

Подхранвайте разширяването на бизнеса си със стимули на Microsoft

Печелете средства за маркетинг на съвместни операции чрез програми за стимулиране от Microsoft, когато участвате в дейности, които поддържат осведомеността за продуктите на Microsoft. Изискайте средства, когато се регистрирате в плановете на ALSO за поддръжка при предлагане на пазара, и получавайте награди за това, че помагате на клиентите си да постигнат целите си.

Научете повече

Отключете повече рентабилност чрез съвместни продажби

Продавайте съвместно с Microsoft и получете шанса да представите решенията на Вашата компания директно на клиентите чрез търговския пазар на Microsoft. Възползвайте се от марката Microsoft, за да си изградите доверие сред клиентите и да укрепите съществуващите взаимоотношения, като същевременно обогатите предложенията към клиентите с това, в което сте се специализирали.

Научете повече

Подобрете възможностите на бизнеса си посредством права за вътрешно използване

Получете достъп до широк спектър от права за вътрешно използване на продукти и решения на Microsoft и помогнете на бизнеса си дасъздава иновативни базирани на Microsoft приложения и услуги. По този начин Вашата организация може да научава за най-новата облачна технология на Microsoft, да продава по-ефективно облачни решения и да подобри бизнес възможностите Ви.

Научете повече

Ускорете с помощта на ALSO стратегията си за предлагане на пазара

Независимо от това дали искате да си взаимодействате по-добре със съществуващи клиенти или да съкратите разстоянието до новите, ALSO може да ви предостави всичко – от вълнуващи кампании за създаване на потенциални клиенти и маркетингови активи с бял етикет и възможност за персонализиране до съвместно финансирани програми и стратегически срещи. Нека заедно да определим, изградим и представим Вашата стратегия за дигитален маркетинг. В допълнение, можете да получите достъп до още повече ресурси от Microsoft за предлагане на пазара!

Открийте плановете на ALSO за поддръжка при предлагане на пазара

Вижте ресурси на Microsoft за предлагане на пазара

Открийте още ресурси на Microsoft

Готови ли сте да станете партньор на ALSO при работата в облак?

Следвайте този лесен процес в три стъпки

Присъединете се към партньорската мрежа на Microsoft (MPN)

Присъединяване

Включете се в програмата за доставчици на облачни решения като индиректен търговец

Включване

Регистрирайте се в ALSO CLOUD MARKETPLACE

Регистриране