Станете партньор на ALSO


Регистрирайте се още днес

Разширете своя облачен бизнес

Дистанционната работа е тук, за да остане. Компаниите се нуждаят от най-новите облачни инструменти и технологии, за да помогнат на бизнеса си да остане на челни позиции. Благодарение на партньорството си с ALSO, Вие можете да осигурите на своите клиенти силата да ускорят бизнеса си с помощта на облачни решения и да отключите огромни бизнес възможности с нашата широка гама от предимства за партньори.

Преминете отвъд обикновената препродажба и се ангажирайте в по-голяма степен с бизнеса на клиентите си. Ние можем да Ви помогнем да поемете пълна собственост върху взаимоотношенията на клиентите си и да предоставим решенията, инструментите и поддръжката, от които се нуждаете, за да изведете Вашия облачен бизнес на следващото ниво.

Безплатен достъп до ACMP

Започнете да продавате облачни решения от портфолиото на Microsoft и от трети страни чрез ALSO Cloud Marketplace.

Безпроблемно предоставяне

Преминавайте от офертата към предоставянето на услуга само с няколко щраквания.

Поддръжка 24/7

Получете пълна поддръжка на Вашия местен език за всички доставчици и продукти директно от ACMP.

Пълно обучение

Получете достъп до всичко – от кратки въвеждащи уебинари до няколкодневно пълно обучение. Получете подготовка за сертифициране, лаборатории за обучение, ваучери за изпити и логически траектории на обучение във всички области на решенията.

Регулярен доход

Получете всички инструменти „като услуга“, от които клиентите Ви се нуждаят, и защитени стабилни и предвидими потоци от доходи.

Какво представлява програмата за доставчици на
облачни решения от Microsoft?

Програмата за доставчици на облачни решения от Microsoft (CSP) е предназначена да предостави на партньорите директно управление на целия жизнен цикъл на облака на Microsoft, използван от техните клиенти. Когато станете партньор, Вие получавате специални инструменти за директно предоставяне, управление и поддръжка на абонаментите на клиентите Ви.

Има две версии на CSP – директен модел и индиректен модел. Директният модел е за бизнесите с всеобхватна настройка, способна да осигури цялостна собственост върху взаимоотношенията с клиентите.

Този маршрут изисква от бизнеса да има пълна инфраструктура, която може да се справи с всичко – от продажби и маркетинг до предоставяне, управление и поддръжка на облак, но това не винаги е осъществимо. От друга страна, индиректният модел позволява на партньорите да работят с индиректен CSP партньор, като ALSO, който може да предостави всички инструменти и ресурси, необходими за пълно управление на взаимоотношенията с клиентите.

Започнете пътешествието си като доставчик на облачни решения

Като партньор на ALSO, ние ви предлагаме шанса да спечелите конкурентно предимство чрез партньорската програма за доставчици на облачни решения (CSP) от Microsoft Присъединявайки се към нея като индиректен търговец, можете да започнете да продавате облачни решения от портфолиото на Microsoft и решения от трети страни чрез ALSO Cloud Marketplace (ACMP), както и свои собствени решения и услуги Нещо повече, можете да управлявате целия жизнен цикъл на ангажираност на клиентите и да спечелите доверието им като консултант по въпросите на работата в облак, на когото може да се разчита.

Научете повече

Отключете предимствата на ALSO Cloud
Marketplace

ALSO Cloud Marketplace превръща работата на търговците в детска игра. Тази платформа е създадена, за да улесни интегрираното управление на връзките с Вашите клиенти. Чрез ACMP можете да изградите бързо своя практика за работа в облак и да се възползвате от нови възможности за получаване на доходи.

Ще се възползвате от:

Лесно фактуриране
Изпращайте брандирани фактури на своите клиенти директно чрез ACMP

Безпроблемно предоставяне
Преминавайте от офертата към предоставянето на услуга само с няколко щраквания

Поддръжка 24/7
Получете пълна поддръжка за всички продавачи и продукти директно от ACMP

Незабавни предложения
Получете достъп до най-новите предложения и отстъпки, за да увеличите продажбите

Бизнес разузнаване
Следете ключовите показатели за ефективност и очертайте потенциала за приходи на Вашите клиенти

Лесни API
Автоматизирайте ключовите бизнес функции като фактуриране, обработки и счетоводство

Огромно портфолио от решения
Решете всеки проблем на клиентите с помощта на повече от 100 доставчици, предлагащи повече от 1600 облачни услуги

Брандиране с бял етикет
Създайте свой собствен брандиран пазар на облачни услуги, включително персонализиран URL адрес, корпоративни цветове и лого

Лесна отчетност
Получавайте автоматизирани актуализации относно всички дейности на клиентите, напомняния за изтичащи абонаменти или за предлагане на нови услуги

Достъп до ексклузивни предимства на Microsoft

В допълнение към предимствата на партньорството с ALSO, когато се регистрирате в партньорската програма за доставчици на облачни решения (CSP), ще отговаряте на условията за достъп до редица ценни ресурси и услуги на Microsoft.

Научете повече

Можете да се възползвате от:

  • Специални стимули за продажби
  • Сертифициране и обучение от Microsoft
  • Възможности за съвместна продажба
  • Права за вътрешно използване
  • Маркетингови ресурси

Готови ли сте да станете партньор на ALSO при работата в облак?

Следвайте този лесен процес в три стъпки

Присъединете се към партньорската мрежа на Microsoft (MPN)

Присъединяване

Включете се в програмата за доставчици на облачни решения като индиректен търговец

Включване

Регистрирайте се в ALSO CLOUD MARKETPLACE

Регистриране