ALSO Cloud Marketplace

ALSO Cloud Marketplace е много повече от автоматично предоставяне на облачни услуги

Това е най-всеобхватната онлайн платформа на пазара с набор от функции за продажби, поддръжка, отчитане и самообслужване на различни облачни услуги.

ALSO Cloud Marketplace

Доставчици на облачни решения
Доставчиците в ALSO Cloud Marketplace използват платформата за бързо и лесно предоставяне на услугите си на хиляди партньори и техните клиенти в канала, оптимизирайки ги с професионалните услуги на ALSO.

Облачно независими доставчици на софтуер (ISV)
Независимите доставчици на облачни услуги от цял свят могат да кандидатстват за присъединяване към ALSO Cloud Marketplace. Пазарът на вертикално фокусирани или локализирани софтуерни предложения расте бързо. ALSO Cloud Marketplace събира Cloud ISVs с хиляди европейски дистрибутори и техните крайни клиенти.

ALSO Cloud Marketplace
ALSO Cloud Marketplace, Cloud Vendors, Cloud ISVs и Channel Partners обединяват, интегрират, персонализират и управляват различни облачни услуги в своите персонализирани облачни платформи. ALSO Cloud Platform автоматизира жизнения цикъл на облачните услуги от продажба до фактуриране и улеснява създаването на хибридни предложения, комбинирани с услуги с добавена стойност, които осигуряват оптимално приспособяване към желаната клиентска вертикала.

Търговски партньори
Партньорите в търговския канал използват ALSO Cloud Marketplace, за да обединяват, продават и управляват облачни услуги от местния ALSO Cloud Marketplace, да ги комбинират със своите разработни продуктови предложения и услуги с добавена стойност, за да създадат уникално хибридно предложение, което най-добре отговаря на техния пазар.

Клиенти
Те могат да се възползват от предложенията, създадени и оферирани от търговските партньори на ALSO в канала.

Потребители
Те използват облачните услуги, предоставени им от работодателя.

Защо ALSO Cloud Marketplace е правилното решение за Вас?

ПРЕДИМСТВА ЗА ТЪРГОВСКИТЕ ПАРТНЬОРИ

  • Голямо разнообразие от облачни услуги. Получават достъп до множество висококачествени облачни услуги от различни доставчици на облачни решения и Cloud ISVs.
  • От едно място. Групират, продават и управляват уникална комбинация от услуги в различни категории с доказано търсене на пазара.
  • Услуги с добавена стойност. Използвате ALSO услуги с добавена стойност като финансови и маркетингови услуги за най-бързо излизане на пазара и най-лесно влизане в облака.
  • Локални. Възползвате се от услугите на местния пазар с местен език, валута, поддръжка и пазарния опит на локалния екип на ALSO.

ПРЕИМУЩЕСТВА ЗА ТЪРГОВЦИ НА ОБЛАЧНИ УСЛУГИ И ОБЛАЧНИ ISV

  • Бързи приходи. Доставчиците на облачни услуги, както и облачните ISV увеличават приходите си, като бързо и лесно достигат до хиляди местни партньори и техните клиенти.
  • Бързо време за пускане на пазара. Стартират бързо своите услуги в ALSO Cloud Marketplace и се съсредоточават върху дейностите на бизнеса с най-голяма добавена стойност
  • Намалете разходите. Използват портфолиото от професионални услуги на ALSO за оптимизиране и управление на собствените си услуги.
  • Увеличете добавената стойност. Отговарят на нарастващото търсене на облачни услуги като надежден доставчик на облачни решения или облачен ISV чрез интегрираните предложения и решения по вертикали.

Контакт:

Телефон: + 359 2 9602300

Eлектронна поща: salesforce.bg@also.com

Уебсайт: ALSO Cloud Marketplace