ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ

Портфолио от квалифицирани услуги, Автоматична подготовка, Опростено мащабиране

Чрез своята облачна платформа ALSO свързва доставчиците на услуги с риселърите и им дава възможност лесно и бързо да компилират подходящи облачни решения за своите клиенти. В своя избор от предложения, в допълнение към добре познатите облачни услуги като виртуални сървъри и пощенски кутии, ALSO включва и независими доставчици на софтуер и услуги. Предварително зададени критерии регулират включването на услуги в местния каталог за облачни услуги. Само с няколко клика риселърите създават своя собствена платформа и определят услугите за своите клиенти, определят продажните си цени и изпращат оферти. Услугите се предоставят автоматично на клиентите. Лесният за използване и интуитивен стандартизиран интерфейс, както и поддръжката на съответния национален език, позволяват бързо навлизане в облачния бизнес. Очакваме текущият брой от 2,3 милиона седалки в над 80 страни да се увеличи значително през следващите години.

Облачната платформа на ALSO

Облачната платформа на ALSO обединява водещи B2B облачни услуги и улеснява избора и окомплектоването на правилните решения за Вашите клиенти. Тя представлява цялостна платформа за мениджмънт, която Ви позволява да управлявате целия бизнес цикъл на Вашите клиенти, с функции за продажби, поддръжка, отчети и самостоятелно обслужване.

Необходим е само един договор с ALSO, като се избягва нуждата от отделни споразумения с всеки доставчик. Възползвайте се от една месечна фактура за всички обслужвани облачни услуги. Идеалното облачно портфолио за подобряване на приходите през бизнес-живота на Вашите съществуващи клиенти и за таргетиране на нови клиенти.

Отидете на: ALSO Cloud Marketplace

  1. Обратно