APC Easy Racks и PDU

Лесни за използване. Надеждни. Мащабируеми.

Опростете следващия си проект за център за данни с набор от стелажи и PDU, които са лесни за оразмеряване, персонализиране и добавяне на аксесоари. Решенията с използване на APC Easy Racks и PDU, са подходящи за всичко – от шкафове за мрежово оборудване до сървърни помещения и дори цели центрове за данни.

Защо да изберете APC Easy Racks?

Стелажите са жизненоважен компонент на всеки център за данни. Но когато става въпрос за разработване на проекти, те често остават на заден план. Избирайки висококачествени и надеждни стелажи, можете да защитите скъпите ИТ инвестиции и да усъвършенствате разполагането на инфраструктурата още от самото начало.

Защо да изберете блокове за разпределение на захранването APC?

Увеличете ефективността на проектите си за центрове за данни чрез правилни решения за разпределение на захранването. Осигурете надеждно и ефективно разпределение на мрежово захранване за всички бюджети и приложения.

Научете повече

Изберете APC Easy Racks и PDU, за да изградите здрава основа за ИТ инфраструктурата на вашите клиенти.

Открийте защо ALSO препоръчва APC Easy Racks

Бързо разполагане

APC Easy Racks се доставят напълно сглобени за бързо и лесно разполагане. Всеки стелаж се предлага в комплект с нивелиращи крачета, разделящи се задни врати, колелца и скоби за аксесоари на гърба.

Превъзходна надеждност

APC Easy Racks са създадени, за да са трайни. Тяхната издръжлива конструкция е съвместима с индустриалния стандарт EIA-310-E, посочена е в списъка на UL и се предлага стандартно с 5-годишна гаранция.

Дизайн, който може да се персонализира

APC Easy Racks предлагат широка гама от опции за създаване на решение за съхранение по поръчка. Предлага се в различни размери, подходящи за всяко приложение. След това добавете интегрирани PDU, управление на кабелите, рафтове, охладителни системи и други.

Върхова защита

APC Easy Racks спомагат за защитата на ИТ инвестициите на вашите клиенти чрез набор от функции за физическа сигурност плюс допълнителни екстри, като IP камери, детектори за влажност и температура и Smart-UPS.

Вижте пълната гама от APC Easy Racks в уеб магазина на ALSO.

Купи сега

APC Easy Rack за всеки сценарий

APC Easy Racks могат да бъдат конфигурирани така, че да са подходящи за всяко ИТ приложение. Направете избор от различни височини, ширини и дълбочини в допълнение към опционалните странични корпуси. Проектирайте персонализирани решения за съхранение, за да защитите критичната инфраструктура в центрове за данни от всякакъв размер.

Персонализирайте своя проект с APC Easy Rack

Научете повече за допълнителните екстри, предлагани за APC Easy Racks.

Рафтове, панели и сглобки

Сигурност

NetBotz Rack Access предлага напълно интегрирано, мащабируемо решение за управление на стелажи, с което се управляват привилегиите за контрол на достъпа до стелажите.

NetBotz Camera Pods предоставят предупредителни сигнали за детектиране на движение, които осигуряват по-добро детектиране на проникване и по-висока сигурност.

Сензорите Netbotz предоставят широка гама от plug-and-play сензори за достъп и за околната среда, за да осигурят пълна картина на ИТ средата на вашите клиенти.

Сензорите за температура и влажност на APC Easy Rack PDU следят точно околната среда в центъра за данни на вашите клиенти, като спомагат за поддържането на оптимални условия.

Разберете защо ALSO препоръчва блокове за разпределение на захранването APC

Easy Basic Rack PDU

Нещо повече от обикновен разклонител. Easy Rack Basic PDU е надеждно и рентабилно решение, подходящо за всички бюджети и приложения.

Вижте пълната гама от APC PDU в уеб магазина на ALSO.

Купете сега

Готови ли сте за най-доброто решение за стелажи и за захранване на центъра за данни?

Вижте пълната гама от APC Easy Racks и APC PDU в уеб магазина на ALSO.

Купете сега

Имате въпроси или се нуждаете от помощ?

Свържете се с местния екип на ALSO за съвет как да изберете правилния стелаж и опции за аксесоари.

Свържете се с нас!