Не пропускайте шанса да надградите вашата ИТ инфраструктура и тази на вашите клиенти с нашата търговска кампания! Имате възможност да направите това до края на месец юни 2024г. Ако имате стар

UPS, който се нуждае от подмяна, можете да изберете ново устройство от нашите отговарящи на условията гами: Eaton 5SC, Eaton 5P, Eaton 5PX Gen2, Eaton 9SX или Eaton 9PX.

  1. Започнете като изберете UPS, който имате в желание да подновите.
  2. След това, поиграйте с моделите от избраната селекция: Eaton 5SC, Eaton 5P, Eaton 5PX Gen2, Eaton 9SX или Eaton 9PX. За да си осигурите място „в основния състав“ изберете модел, който е еквивалентен или по добър от модела който ще подновите.
  3. Отбележете гол като попълните формата и си осигурете до 15% отстъпка* от основна оферта или забележителните 17% отстъпка* ако сте Power Advantage регистриран партньор. Това е печеливш ход, както за вашия бизнес така и за вашия бюджет.
  4. Запечатайте победата и удължете спокойствието си с нашите опции за разшитена гаранция Warranty+1 или Warranty+3. Насладете се на невероятните 20% отстъпка* от основна оферта или забележителните 22% отстъпка* за Power Advantage регистрирани партньори. Вашата инвестиция е защитена както и времето за прекъсване намалено до минимум.
  5. Направете Хеттрик за устойчивост! Присъединете се към зеления екип, като ни върнете стария си UPS. Допринесете за по-устойчиво и отговорно ИТ обновяване. Запомнете, вие не само обновявате, вие играете решаваща роля за едно по-устойчиво бъдеще.

*Промоцията не може да се комбинира с други промоции или специални цени.
Промоцията е валидна до 30.06.2024

„Регистрирай се сега и заяви подмяна тук”