1. Terug

Solutions Business Team

Wij vinden oplossingen voor zelfs de meest complexe IT-problemen.

Naar de Solutions Solution Stack

ALSOIT-technologie is de sleutel tot ‘het nieuwe normaal’

De ontwikkeling van het afgelopen jaar hebben laten zien dat de toekomst in het kader staat van werken op afstand en digitale platforms. Schaalbare digitale instrumenten zullen een onmisbaar onderdeel van het dagelijkse leven worden. Hierbij zal IT-technologie belangrijk zijn om bij ‘het nieuwe normaal’ te komen. Dit nieuwe normaal kenmerkt zich op verschillende manieren:

  • De verandering van de arbeidswereld binnen ‘het nieuwe normaal’ hebben passende framework condities nodig om efficiënt en aantrekkelijk te zijn in relatie tot het Nieuwe Werken.
  • Door de wereldwijde ecologische ontwikkelingen worden mensen ertoe gedwongen om hun handelen in twijfel te trekken en nieuwe benaderingen te kiezen voor een intelligent gebruik van hulpbronnen.
  • Technologische modellen, zoals de modellen gebruikt in de cloud business, vervangen de op transacties gebaseerde aankoopmodellen.

Deze veranderingen dwingen bedrijven enerzijds nieuwe wegen in te slaan bij de digitalisering van hun processen, maar anderzijds ook goed na te denken over wat zij daadwerkelijk nodig hebben. De verandering in het besluitvormingsproces van de kopers heeft grote gevolgen voor advies en verkoop. Het gaat erom de behoeften van de eindklanten precies te begrijpen en oplossingsgericht te implementeren.

Wij gaan deze uitdaging aan, samen met onze partners. Het ALSO-ecosysteem omvat een gevarieerd portfolio van fabrikanten, producten, diensten, platforms en know-how. Hierdoor kunnen wij onze partners perfect ondersteunen bij de ontwikkeling en toepassing van nieuwe vakgebieden en projecten. Het ALSO Solutions Business Team biedt uitgebreide ondersteuning.

Het ALSO Ecosysteem

Welkom in de wereld van ALSO Solutions

Samen met onze partners ontwikkelen wij oplossingen en IT-concepten voor bedrijven in diverse branches.

Profiteer van de kennis van onze experts

Wij bieden professionele ondersteuning bij het oplossen van individuele IT-behoeften in vier stappen:

  • Ontwerp van IT-oplossingen met aandacht voor architectuur
  • Verificatie door middel van haalbaarheidstests
  • Numerieke onderbouwing (door ROI berekening)
  • Marketing

Altijd een stap voor

Wij adviseren u bij de implementatie van nieuwe markttrends en bij de aanpassing van uw bedrijfsstrategie. Het ALSO Solutions Business Team kent de laatste technologische trends en helpt u precies de juiste oplossingen voor uw klanten te kiezen.

Samen aan uw zijde

Wij ondersteunen u precies waar u hulp nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld het presenteren van nieuwe oplossingen en IT-concepten op uw evenementen en klantenbijeenkomsten zijn. Wij helpen u tot de kern van de zaak te komen en het project tot een goed einde te brengen.


DE ALSO Solutions stack

Uitgebreide diensten voor elke fase van uw project: Wij begeleiden u bij het adviseren van uw klanten om de best mogelijke oplossing voor de huidige problemen te vinden.

Maak gebruik van financieringsconcepten, marketing en ondersteuning tijdens gesprekken met eindklanten

Bovendien ondersteunen wij u bij de installatie en migratie. Samen met u zorgen wij voor het operationele succes van de oplossing. Elk onderdeel van onze Solutions Stack is optioneel, u kunt onze diensten precies afstemmen op uw behoeften.

* klik voor details op de bouwstenen

Ontdek onze oplossingen

ALSO Services

ALSO MSP-concept

Doelsegment: Bedrijfstakoverschrijdend

Meer

Internet of Things

IoT Workplace+ Solution Accelerator

Doelsegment: Gebruikers en beheerders van kantoor en werkomgevingen

Meer

Productpagina

ALSO IoT-platform

Doelsegment: Bedrijfstakoverschrijdend

Meer

Productpagina

Dolly+ ALSO Slimme & Veilige Trolley

Doelsegment: Bedrijfstakoverschrijdend

Meer

Moderne werkplek

Augmented Reality- Solution

Doelsegment: Industrie, onderwijs

Meer

Samenwerking & Vergaderen

Visuele geleiding op afstand Solution

Doelsegment: Industrie, handel, onroerend goed, bouw, werkplaatsen

Meer

3D-printen

3D print Solution

Doelsegment: Bedrijfstakoverschrijdend

Meer