LG voorziet een geschikte monitor voor elke gebruikerssituatie. Het type monitor waar uw klanten naar op zoek zijn, hangt vaak af van verschillende factoren zoals beeldkwaliteit, aansluitingen, verversingssnelheid en reactiesnelheid van het scherm. Ontdek het uitgebreide assortiment van LG, dat bestaat uit: UltraWide monitoren, UHD 4K monitoren en UltraGear monitoren.

Scroll snel verder voor meer informatie.

Ontdek assortiment

UltraWide monitoren

De UltraWide monitoren van LG zijn ontworpen om uw klanten een ruimer beeldoppervlak te bieden om efficiënt te kunnen multitasken. Met een ruim beeldscherm en indrukwekkende kleurweergave door de geïntegreerde HDR-technologie, leveren deze monitoren een hoogwaardige visuele ervaring. De UltraWide monitoren van LG zijn de perfecte keuze voor klanten die streven naar zowel functionaliteit als een comfortabele werkruimte.

Ontdek nu

4K monitoren

De LG 4K monitoren zorgen voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit met natuurgetrouwe kleuren en HDR-weergave voor de ultieme kijkervaring. De monitoren zijn een uitstekende keuze voor diverse doeleinden zoals, gamen, grafisch ontwerpen, fotografie en programmering. Door de gedetailieerde en heldere HDR zijn uw klanten verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit met hoge pieken in helderheid en een hoog contrast.

Ontdek nu

Business Monitoren (B2B)

De LG Business-monitoren staan bekend om hun nauwkeurige kleurweergave en zijn uitermate geschikt voor zowel persoonlijk gebruik als professionele werkomgevingen. Dankzij diverse aansluitmogelijkheden, waaronder USB Type-C en HDMI, integreren ze naadloos in bedrijfsomgevingen. Deze monitoren bieden een productieve ervaring voor zakelijke toepassingen en handigheid met ingebouwde functies zoals een Full HD-webcam en microfoon. De veelzijdigheid in connectiviteit en het gebruiksgemak maken de LG Business-monitoren een waardevolle toevoeging aan (thuis)kantoorruimtes.

Ontdek nu

UltraGear monitoren (Gaming)

De krachtige UltraGear monitoren van LG zijn geschikt voor gamers die een hoge reactiesnelheid verlangen. De resolutie en het schermformaat van de gaming set-ups variëren tussen QHD (2560 x 1440) en 4K UHD (3840 x 2160). De UltraGear monitoren beschikken over panelen varierend tot aan OLED. Laat uw klanten genieten van een ultieme game-ervaring en bestel de LG UltraGear monitoren in de ALSO-webshop!

Ontdek nu