1. Terug

QNAP NAS

QNAP (Quality Network Appliance Provider) levert complete oplossingen, van softwareontwikkeling tot in-house productie en hardware ontwerp. Met de focus op innovaties in opslag, netwerken, intelligente video, introduceert QNAP een revolutionaire cloud NAS-oplossing die een aanvulling is op onze geavanceerde software op abonnementsbasis en divers ecosysteem van servicekanalen, waaronder egde computing, het ontwikkelen van AI, en data-integratie op QNAP NAS.

BEKIJK MEER

SAMSUNG SSD

SAMSUNG SSD's zijn de perfecte combinatie voor hoge-snelheid veeleisende NAS Workloads. Met fantastische prestaties en betrouwbaarheid die u alleen krijgt van 's werelds nummer één merk voor flash-geheugen. Alle firmware en componenten worden intern geproduceerd, waardoor end-to-end integratie de kwaliteit biedt waarop u kunt vertrouwen.

BEKIJK MEER

Redenen om SSD's te gebruiken in uw NAS

IOPS versnellen met SSD caching

SSD is een complete game changer in vergelijking met traditionele harde schijven. Nu de kosten per TB van SSD's dalen en de opslagcapaciteit toeneemt, is er nog nooit een beter moment geweest om een SSD/HDD hybride opslagstructuur te bouwen om de voordelen van geoptimaliseerde data-efficiëntie en opslagkosten te maximaliseren.

Informatie-overload kan uw denkprocessen vertragen. Dit geldt ook voor SSD's; write amplification-en prestatieverlaging kunnen optreden als de SSD bijna vol is. QNAP NAS ondersteunt SSD extra over-provisioning om degradatie van schijfprestaties te voorkomen en de random schrijfprestaties van de SSD te verbeteren en hiermee kunt u een over-provisioning-verhouding tot 60% instellen voor de SSD-cache, de Qtier pool en het statische volume. QNAP biedt tevens de SSD Profiling Tool om u te helpen bij het verkrijgen van de aanbevolen over-provisioning-verhouding, gebaseerd op uw doel-IOPS.

BEKIJK MEER