Duurzame producten met unieke kenmerken

Alle Kyocera-printers en -multifunctionals hebben een drum die tot wel 500.000 afdrukken meegaat. In de tussentijd hoeft dus alleen de toner vervangen te worden. Kyocera-toner is speciaal ontworpen om bij een veel lagere temperatuur te hechten op het papier. Hierdoor verbruiken hun printers en multifunctionals weinig elektriciteit. Dit alles betekent minder afval en een lager energieverbruik. Beter voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

Voor elke gemaakte kleurenafdruk wordt alleen de gebruikte hoeveel kleur in rekening gebracht. Want Kyocera vindt dat als u bijvoorbeeld alleen uw logo in kleur print op een document, dit geen reden is waarom u de volle kleurafdrukprijs zou moeten betalen.

De lege tonercartridges worden kosteloos opgehaald en verantwoord verwerkt door een gecertificeerd recyclingbedrijf.

EcoVadis, 's werelds grootste aanbieder van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen, heeft inmiddels 100.000 leveranciers beoordeeld uit 200 industrieën in 160 landen op 4 gebieden: milieu-impact, mensenrechten en arbeidsrechten, ethiek en duurzame inkoop. De Kyocera Group bemachtigde in 2022 voor de zesde keer op rij de Gold-rating. Deze is voorbehouden aan de top 5% van meest duurzame leveranciers.

Verander uw inefficiënte werkprocessen en stimuleer innovatie

De betrouwbare multifunctionals (MFP) van Kyocera zijn geen gewone multifunctionele printers die alleen printen, scannen, kopiëren en faxen. Elke MFP is uitgerust met verschillende documentoplossing-applicaties voor:

  • Proactief onderhoud
  • Boekhoudkundige controles
  • Geautomatiseerde workflows
  • Documentbeheer

Met de slimme software van Kyocera zorgt u dat bedrijfsinformatie altijd beschikbaar is en veilig kan worden gebruikt en opgeslagen, of uw medewerkers nu op kantoor of thuis werken. Automatiseer saai en tijdrovend werk, zodat uw team tijd vrij kan maken om hun kennis in te zetten om de concurrentie een stap voor te blijven.

Enkele uitgelichte producten:

Deze printers en multifunctionals staan bekend om hun betrouwbaarheid en lage TCO. Combineer dat met hun innovatieve software en u werkt efficiënter dan ooit.